Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Κουρτινάιτις: «Ευχαριστούμε τον Πλάνινιτς»

Κουρτινάιτις: «Ευχαριστούμε τον Πλάνινιτς»
Το εγκώμιο του Ζόραν Πλάνινιτς έπλεξε ο Ρίμας Κουρτινάιτις μετά τη νίκη Χίμκι (78-77) επί του Παναθηναϊκού.

Ο προπονητής της ρωσικής ομάδας τόνισε πως ο έμπειρος Κροάτης έπαιξε σημαντικό ρόλο για το ροζ φύλλο, κυρίως με την απόδοσή του στο πρώτο και τρίτο δεκάλεπτο.

«Ήταν ένα καλό και έντονο παιχνίδι, στο οποίο είχαμε την ευκαιρία να δείξουμε την ποιότητά μας. Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου η ομάδα μπήκε νωθρά, αλλά στη συνέχεια ανασυνταχθήκαμε και πήραμε τη νίκη. είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, κυρίως με τον Ζόραν Πλάνινιτς, ο οποίος έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια. Είναι παίκτης-κλειδί για εμάς. Ωστόσο, δεν είναι σε θέση να παίζει τόσο, όσο τον χρειαζόμαστε. Σήμερα έπαιξε σημαντικό ρόλο στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο και χάρη σε εκείνον η ομάδα μας πήρε τη νίκη», δήλωσε ο Ρίμας Κουρτινάιτις και πρόσθεσε:

«Είμαι χαρούμενος γιατί η Χίμκι είναι η μόνη ομάδα στην Ευρωλίγκα που κατάφερε να νικήσει τον Παναθηναϊκό εκτός και εντός έδρας, τη φετινή χρονιά. Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα προς το τέλος του αγώνα, ωστόσο θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για τη δουλειά και την αφοσίωση που έδειξαν σήμερα. Ο Πλάνινιτς είχε μεγάλο μερίδιο σε αυτή τη μεγάλη νίκη. Στο ξεκίνημα της σεζόν όλοι έλεγαν πως είμαστε στον όμιλο του “θανάτου”, ωστόσο αποδείξαμε πως μπορούμε να παλέψουμε επάξια με όλες της ομάδες της Ευρωλίγκας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: