Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ξεκαθαρίζει του Νίνκοβιτς!!

Οι Σέρβοι επιμένουν για Ολυμπιακό και ο μάνατζερ του Μίλος Νίνκοβιτς υποστηρίζει πως θα μιλήσει με την Ντιναμό Κιέβου για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του διεθνούς παίκτη.
Ο Μίλος Νίνκοβιτς, είναι όπως και οι Νίκολα Μαξίμοβιτς και Έλντερ Μπαρμπόσα, ένας παίκτης που κοιτάζει ο Ολυμπιακός για την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Οι πρωταθλητές Ελλάδας την δεδομένη χρονική στιγμή ασχολούνται κυρίως με την περίπτωση του Χουάν Πάμπλο Πίνο που λογικά θα κλείσει στο λιμάνι, όμως είναι αρκετά πιθανό να προχωρήσουν και σε άλλη προσθήκη ή και νέες προσθήκες.
Σχετικά με τον παίκτη της Ντιναμό Κιέβου ο εκπρόσωπός του, Νίκολα Ντάμιανατς, υπογράμμισε για το ποδοσφαιρικό του μέλλον: «Το πλάνο που έχουμε είναι να μιλήσουμε την Ντιναμό για τον Μίλος μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη. Τότε θα τα ξέρουμε όλα. Θα γνωρίζουμε το τι ακριβώς θα συμβεί.
Τότε θα κριθεί το τι θα συμβεί και σε ποια ομάδα θα βρεθεί μετά». Πάντως για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, όπως ο Ερυθρός Αστέρας, σύμφωνα με ρεπορτάζ από το εξωτερικό. Ο παίκτης ωστόσο, όπως έχει τονίσει και στο gazzetta.gr επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά στις τελικές επαφές με την διοίκηση της Ντιναμό Κιέβου.
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: