Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

«Βόμβα» για την Ελλάδα!!

Έτοιμος να προκαλέσει... σεισμό στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο ερευνητής-δημοσιογράφος, Ντέκλαν Χιλ, με το δεύτερο βιβλίο του περί «στημένων» αγώνων, να έχει ως αφετηρία την Ελλάδα!
Όλο και πιο δυνατά ακούγονται τα... τρικλίσματα στα θεμέλια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για τα «στημένα» παιχνίδια. Νέα ωστόσο διάσταση στο συγκεκριμένο σκάνδαλο, αναμένεται να δώσει το νέο συγγραφικό εγχείρημα του Καναδού ερευνητή-δημοσιογράφου, Ντέκλαν Χιλ. Μετά το βιβλίο του με τίτλο «Τα στημένα-Ποδόσφαιρο και οργανωμένο έγκλημα», είναι έτοιμος ρίξει βόμβα... μεγατόνων με ένα δεύτερο βιβλίο, το οποίο μάλιστα όπως δηλώνει στο «Έθνος» θα έχει αφετηρία την Ελλάδα.
«Το δεύτερο μου βιβλίο, ξεκινάει στην Ελλάδα», είπε ο Καναδός, χωρίς ωστόσο να γίνει πιο αναλυτικός σχετικά με πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτό στο οποίο αρκέστηκε ο Χιλ, σχετικά με τη χώρα ματς, είναι ότι: «Το μόνο που γνωρίζω είναι πως δεν εμπλέκονται Έλληνες “φίξερ”. Όλα γίνονται από το εξωτερικό, κυρίως την Ασία...».
πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: