Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

«Θέλουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Την ανάγκη ύπαρξης ενός ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας υπογράμμισε ο Γρηγόρης Κατσογιάννης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

«Θέλουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Ο διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας του ομίλου της Forthnet έδωσε το «παρών» στο studio και μίλησε στον Νίκο Μαυρομάτη και την εκπομπή «Στάση Media».

«Η επένδυση που κάνουμε εμείς επιστρέφει τα χρήματα στον τόπο μας . Δημιουργούμε θέσεις εργασίας», τόνισε –μεταξύ άλλων- για την εταιρεία ενώ σχολίασε για την κατάσταση του ελληνικού πρωταθλήματος και το ενδεχόμενο αναδιοργάνωσής του…

«Εμείς πιστεύουμε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα πρέπει να είναι και να γίνει ανταγωνιστικό. Να μην έχουμε κριθεί όλα μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι. Φέτος δεν είναι ανταγωνιστικό σε επίπεδο κορυφής αλλά υπάρχει ενδιαφέρον για τις θέσεις των πλέι-οφ και στις τελευταίες της βαθμολογίας. Αυτό θα πρέπει να είναι προτεραιότητά μας και όχι να γίνουν περισσότερα παιχνίδια».

Τέλος αναφέρθηκε στα δικαιώματα της Σούπερ Λίγκας που τα έχει στην κατοχή της η Nova.

«Έχουμε τα δικαιώματα μέχρι και τη σεζόν 2014-15. Είναι θέμα το ποιες ήταν οι οικονομικές συνθήκες και ποιες είναι σήμερα. Άλλη η Ελλάδα το 2010 και άλλη του 2013. Αυτό που έχουμε ξεκαθαρίσει είναι ότι δεν θα αλλάξει τοπίο εάν είναι περισσότερες ή λιγότερες ομάδες. Είτε είναι 12 είτε 18 το ποσό είναι συγκεκριμένο», κατέληξε.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: