Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Το παράπονο του Πογκμπά προς τον «Φέργκι»

Τη σωστή επιλογή θεωρεί πως έκανε ο Πολ Πογκμπά όταν έφυγε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για λογαριασμό της Γιουβέντους, αφού σύμφωνα με τον ίδιο δεν θα χωρούσε στο ίδιο σχήμα με τον Πολ Σκόουλς.
Ο Πολ Πογκμπά θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα σφάλματα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όχι γιατί τον αγόρασε από τη Χάβρη, αλλά γιατί τον πούλησε στη Γιουβέντους, όπου έχει πετύχει τέσσερα γκολ σε 19 παιχνίδια και με τις γενικότερες εμφανίσεις του βοηθά του «Μπιανκονέρι» για να επιστρέψουν στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος. Από την πλευρά του, ο Γάλλος θεωρεί πως η απομάκρυνσή του από το «Ολντ Τράφορντ» του έκανε μόνο καλό, αφού με τον Πολ Σκόουλς να επιστρέφει από την… συνταξιοδότηση, ο ίδιος θα είχε ελάχιστες ευκαιρίες για να δείξει τις δυνατότητές του.
«Όταν έμαθα πως ο Σκόουλς θα επέστρεφε στην ενεργό δράση, το χάρηκα πάρα πολύ γιατί είναι ένας ζωντανός θρύλος, αλλά συγχρόνως ήξερα πως αυτό θα ήταν το τέλος μου» ανέφερε αρχικά ο Πογκμπά στους «Times» και συνέχισε: «Ο Φέργκιουσον νόμιζε ότι ο Σκόουλς έπρεπε να παίζει αντί εμού. Έτσι ήξερα ότι έπρεπε να φύγω. Μπορεί να το μετάνιωσαν τώρα, αλλά η Γιουνάιτεντ δεν είναι στο μυαλό μου πλέον, και δεν έχω νοιώσει μετάνοια που την άφησα».
Τέλος, δήλωσε πως είχε ενημερώσει τον Σερ Άλεξ ότι θα αποχωρήσει αν δεν πάρει χρόνο συμμετοχής: «Του το είχα πει. Αν δεν παίζω, και αν δεν έπαιρνα τον χρόνο συμμετοχής που μου χρειαζόταν, θα έφευγα. Προφανώς νόμιζε πως δεν άξιζα το συμβόλαιο που είχα, αφού ακόμη και όταν η ομάδα δεν είχε ποδοσφαιριστές στη θέση μου, δεν με έβαζε να παίζω. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο από το να αποχωρήσω».


πηγή: england365.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: