Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Κερδισμένη… και με ισοπαλία!

Ακόμα κι όταν η Κάρντιφ δεν παίρνει το απόλυτο των βαθμών από κάποιο παιχνίδι, πάλι κερδισμένη βγαίνει! Κάπως έτσι συνέβη και στην 31η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, όπου οι «bluebirds» έμειναν στο 0-0 με τη Χάντερσφιλντ, αλλά έλαβαν με μεγάλη χαρά το «δώρο» της Λέστερ. Χαμένη ευκαιρία και για τη Χαλ να περάσει στη 2η θέση.   
Οι «αλεπούδες», θα μπορούσαν να έχουν επαναφέρει τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο Κάρντιφ σε μονοψήφιο αριθμό, αλλά βρέθηκαν προ εκπλήξεως και ηττήθηκαν 2-1 από την Πίτερμπρο.
Όσον αφορά τη Χαλ, αυτή είχε την ευκαιρία να πάρει σπουδαία νίκη στην έδρα της Μπράιτον και να αναρριχηθεί στη 2η θέση της βαθμολογίας, γνωρίζοντας από πριν όλα τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Παρ’ όλα αυτά, το γκολ του Βιθέντε, χάρισε στους «γλάρους» τη νίκη με 1-0 και άφησε τις «τίγρεις» στο 4ο «σκαλί» και την ισοβαθμία με τη Γουότφορντ.
Η τελευταία, είχε μείνει στο 2-2 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, το βράδυ της Παρασκευής, με το αποτέλεσμα να μην βολεύει καμία από τις δύο. Η Μίντλεσμπρο, παρέμεινε στην τελευταία από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ ανόδου στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, παρά την ήττα (τέταρτη σερί) με σκορ 3-2 από τη Μπάρνσλεϊ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής:
Γουότφορντ – Κρίσταλ Πάλας 2-2
Μπόλτον – Μπέρνλι 2-1
Πίτερμπρο – Λέστερ 2-1
Γουλβς – Λιντς 2-2
Μπλάκπουλ – Μίλγουολ 2-1
Μίντλεσμπρο – Μπάρνσλεϊ 2-3
Τσάρλτον – Μπέρμιγχαμ 1-1
Μπλάκμπερν – Ίπσουϊτς 1-0
Μπρίστολ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0
Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Ντέρμπι Κάουντι 2-2
Χάντερσφιλντ – Κάρντιφ 0-0
Μπράιτον – Χαλ 1-0



πηγή: england365.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: