Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Κόντρα στις πιθανότητες!

Τέσσερις περιπτώσεις στόπερ φέρονται να έχουν ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό. Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι «πράσινοι», οι οποίοι θέλουν να καλύψουν το κενό που υπάρχει στα μετόπισθεν της ομάδας.

Κόντρα στις πιθανότητες
Τις πιθανότητες να προχωρήσει στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού προσπαθεί να εξαντλήσει ο Παναθηναϊκού.

Είναι δεδομένο ότι οι «πράσινοι» θέλουν να ενισχύσουν το κέντρο της άμυνάς τους, ιδιαίτερα από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο τραυματισμός του Βελάσκες.

Τις τελευταίες μέρες στο «τριφύλλι» καταβάλλουν προσπάθεια να προλάβουν να ενισχύσουν τα μετόπισθεν, αν και οι πιθανότητες – σύμφωνα με τη διοίκηση του συλλόγου – είναι ελάχιστες. Τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά, αλλά στον Παναθηναϊκό θα παλέψουν για να μην μείνει ακάλυπτη η συγκεκριμένη θέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τεχνικό επιτελείο σε συνεργασία με τον Ούγκο Βαρέλα έχουν ξεχωρίσεις τις περιπτώσεις του Άντρε Λούις, ενώ προτάθηκαν οι Νούνο Ντιόγο, Μάρκε και Ουστάριθ.

Ο Βραζιλιάνος με γαλλικό διαβατήριο Αντρέ Λουίς είναι 33 ετών (γεννήθηκε στις 27/1/1980) και έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από τη Νανσί. Η γαλλική ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματός της και θέλησε να ξεφορτωθεί τα «βαριά» συμβόλαιά της.

Αυτός είναι ο λόγος σύμφωνα με τα τοπικά δημοσιεύματα, αφού ο παίκτης είχε αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια (όλα ως βασικός) και είχε πετύχει δύο γκολ. Άρα, δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος να αποχωρήσει. Ο Αντρέ Λούις φέρεται να επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του, ενώ βρίσκεται σε επαφή με τη Βάσκο Ντα Γκάκα και έχει προταθεί και σε άλλες ομάδες.

Από εκεί και πέρα, διάφοροι μάνατζερ έχουν προτείνει στην διοίκηση του «τριφυλλιού» τους Νούνο Ντιόγο, Φρανσουά Μαρκέ και Ουστάριθ. Ο Ντιόγο είναι Πορτογάλος, 32 ετών κι έμεινε ελεύθερος από τη ρουμανική Κλουζ, όπου είχε δύο συμμετοχές. Ο Γάλλος Μαρκέ είναι 30 ετών κι έμεινε κι αυτός πρόσφατα ελεύθερος από την Μπαστιά. Εχει ύψος 1,87, είναι αριστεροπόδαρος, κάτι που θα ήθελαν στον Παναθηναϊκό και φέτος είχε 6 συμμετοχές. Επαιξε τελευταία φορά στις 13 Γενάρη κόντρα στη Ρεμς.

Από την πλευρά του, ο Βάσκος Ουστάριθ, είναι κι αυτός 30 ετών και το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την Μπιλμπάο. Για τους δύο τελευταίους, στον Παναθηναϊκό τόνιζαν πάντως ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον. Ο Ουστάριθ μάλιστα εδώ και τρεις μέρες έχει ξεκινήσει προπονήσεις στην Ντιναμό Τιφλίδας κι έχει δηλώσει στην επίσημη ιστοσελίδα της χαρούμενος που θα ενταχθεί στο ρόστερ της.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: