Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Τεσσάρα με «δαιμονισμένο» Κριστιάνο!! (vid)

Ο Πορτογάλος σταρ έκανε χατ τρικ, η Ρεάλ Μαδρίτης «διέλυσε» τη Σεβίλλη με 4-1 και στρέφει την προσοχή της στο ματς για τη φάση των 16 Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (13/2).

Τεσσάρα με «δαιμονισμένο» Κριστιάνο! (vid)
Οι Μαδριλένοι, μπορεί να μην είχαν στο ματς για την 23η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, τους ανέτοιμους Πέπε και Μαρσέλο, αλλά και τους Αλόνσο και Βαράν, που έμειναν στον πάγκο, αλλά πήραν μια άνετη νίκη. Μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Μπερναμπέου» δυνατά από την αρχή και στο 18’ ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ. Επειτα από γύρισμα του Ρονάλντο, ο Ναβάρο δεν έκοψε καλά την μπάλα, αυτή πήρε πορεία προς τα δίχτυα και ο Μπενζεμά με κοντινό πλασέ «έγραψε» το 1-0.

Από εκεί και πέρα ανέβαλε ο Κριστιάνο. Με εκπληκτική προσποίηση και σουτ με αριστερό έξω από την περιοχή, έκανε το 2-0 στο 26΄. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τις γραμμές τους, έγιναν πιο επιθετικοί και έχασαν δυο καλές ευκαιρίες με Νάβας και Ρέγιες, στο 30’ και στο 32’, αντιστοίχως. Από την άλλη, και η Ρεάλ θα μπορούσε να σκοράρει για τρίτη φορά, ιδιαίτερα στη φάση του 43΄ όταν ο Μπέτο απομάκρυνε φάουλ του Ρονάλντο και στη συνέχεια ο Σπάχιτς απομάκρυνε σε κόρνερ σουτ του Ράμος.

Υπόθεση δευτερολέπτων...

Η επανάληψη είχε… πολύ Ρονάλντο! Μόλις 35 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, ο Πορτογάλος έκανε το 3-0, όταν έπειτα από γέμισμα του Αρμπελόα με κεφαλιά, ο σταρ των Μαδριλένων δεν δυσκολεύτηκε να στείλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 59’, ήρθε και το τέταρτο γκολ της «βασίλλισας» και τρίτο για τον Κριστιάνο, ο οποίος πήρε την μπάλα από τον Ιγκουαϊν και από κοντά διαμόρφωσε το 4-0.

Ο παίκτης που έδωσε την ασίστ αποβλήθηκε στο 66’, όταν αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Ναβάρο. Λίγο αργότερα, στο 80’, και η Σεβίλλη έμεινε με 10 παίκτες, με τον Μαντούρο να βλέπει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Εσιέν.

Το γκολ της τιμής, για το τελικό 4-1 σημείωσε ο Ντελ Μοράλ, ο οποίος πέρασε τον Αλμπιόλ, έκανε την κούρσα και πλάσαρε τον Λόπεθ .



Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας με 46 βαθμούς, ενώ η Σεβίλλη στην 11η θέση με 29.

Ρεάλ (Ζοσέ Μουρίνιο): Λόπεθ, Κοεντράο, Αλμπιόλ, Σέρχιο Ράμος, Αρμπελόα, Εσιέν, Μόντριτς, Κακά (68' Πέπε), Ρονάλντο (63' Μοράτα), Μπενζεμά (68' Καγιεχόν), Ιγουαΐν

Σεβίλλη (Ουνάι Έμερι): Μπέτο, Ναβάρο, Σπάχιτς, Φάτσιο, Κόκε, Μαντούρο, Μεδέλ (71' Αλμπέρτο), Κοντογκμπιά (78' Ερβάς), Νάβας, Ρέγιες (71' Ντελ Μοράλ), Νεγρέδο







πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: