Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

"Κανένα πέναλτι, οφσάιντ ο Σάλπι!"

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ξεκαθαρίζει στο Sportdog τα πράγματα γύρω από την φάση του Ιτάνζ με τον Περογαμβράκη, αλλά και την ισοφάριση του ΠΑΟΚ. Τι λέει για τον Σπάθα στο Αστέρας-Ολυμπιακός;
Ο γνωστός καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας, ανέλυσε στον σκύλο τις επίμαχες φάσεις στο ΠΑΟΚ-ΟΦΗ ενώ έκανε και το σχόλιό του για την διαιτησία του Σπάθα στη Τρίπολη.
Για το αν υπήρχε πέναλτι στον Περογαμβράκη από τον Ιτάνζ ο κύριος Βαρούχας ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι. Φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Ιτάνζ βρίσκει πρώτα την μπάλα και μάλιστα εκείνη αλλάζει και πορεία».
Στη συνέχεια ήρθε η ισοφάριση του ΠΑΟΚ σε 1-1 με τον Αθανασιάδη με τον πρώην διεθνή διαιτητή να αναφέρει: «Στη συγκεκριμένη φάση, η μπάλα φτάνει στον Λόρενς από την πίεση του Σαλπιγγίδη στον αμυντικό του ΟΦΗ. Ο Σαλπιγγίδης ήρθε ξεκάθαρα από θέση οφσάιντ! Η φάση θα έπρεπε να σταματήσει πριν ο Λόρενς βγάλει τη μπαλιά και στη συνέχεια ο Αθανασιάδης στείλει την μπάλα στα δίχτυα».
Όσον αφορά την διαιτησία του Σπάθα στο Αστέρας-Ολυμπιακός και την κόκκινη στον Σανκαρέ είπε: «Σωστή ήταν η απόφαση του Σπάθα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Σπάθα που έκανε μερικά λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έκρινε το αποτέλεσμα».

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: