Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Το βάρος στους μετόχους!

Την αντίδραση των μετόχων της ΠΑΕ και άλλων επιφανών επιχειρηματιών περιμένουν στην ΑΕΚ μετά την διάθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη να επιστρέψει στα κοινά του συλλόγου.

Το βάρος στους μετόχους
Ξεκάθαρο ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους μετόχους της ΑΕΚ και όποιον άλλον επιθυμεί να εμπλακεί στα κοινά της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο άλλοτε πρόεδρος της Ένωσης τόνισε ότι δεν προτίθεται μόνος του να σηκώσει το βάρος των χρεών του συλλόγου και θα επιστρέψει στη διοίκηση, μόνο αν η μετοχική ομάδα του 2004 καλύψει τις υποχρεώσεις της και εμφανιστούν «συμπαίκτες» στη νέα αυτή προσπάθεια.

Ο γνωστός επιχειρηματίας παρουσιάζεται θετικός και θέλει να δώσει τέλος στην τραγική οικονομική κατάσταση του συλλόγου.

Από την πλευρά τους, οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, παρουσιάζονται αποφασισμένοι να έρθουν σε επαφή με τους Πέτρο Παππά και Βασίλη Σίμο, ώστε να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον «Τίγρη» και να βρεθεί μία λύση για το καλό της ΠΑΕ.

Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμφανιστούν επιφανείς επιχειρηματίες και οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι θα στηρίξουν την προσπάθεια του Μελισσανίδη και δεν μπορούσαν από μόνοι τους να βγουν μπροστά.

Εν τω μεταξύ, αύριο είναι προγραμματισμένο το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, το οποίο θα διεξαχθεί στις 4 το απόγευμα και τα μέλη του Συμβουλίου θα επιχειρήσουν να επικοινωνήσουν με τον Νίκο Νοτιά μέσω… Skype και να τον φέρουν προ των ευθυνών του, ενημερώνοντάς τον για τα όσα είπε ο Μελισσανίδης και τη στήριξη που περιμένει από τους μετόχους της ΑΕΚ.

Εν τω μεταξύ, κάποιοι μέσα στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θεωρούν απίθανο να υπάρξει σύμπραξη ανάμεσα του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Δημήτρη Βιντιάδη, υποστήριζαν ότι ο Βιντιάδης παραμένει η μοναδική λύση. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Από την πλευρά του, ο Χιώτης εφοπλιστής έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν προτίθεται να μπει στην ΠΑΕ, εφόσον δεν γίνουν περισσότερες από 48 δόσεις. Πάντως, στην Ένωση θεωρούν ότι από τις αρχές της εβδομάδας (Δευτέρα ή Τρίτη) δεν αποκλείεται να υπάρξει ραντεβού με το Υπουργείο Οικονομικών για το ζήτημα που καίει την ομάδα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: