Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Δεν τον… χάλασε!

Ο Απόλλων Καλαμαριάς στο εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στην Κασσιόπη μπορεί να μην νίκησε, αφού «κόλλησε» στο 0-0. Ωστόσο, ακόμη και έτσι oι Θεσσαλονικείς παραμένουν πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα.

Δεν τον… χάλασε
Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της 12ης αγωνσιτική του Βορείου ομίλου της Football League 2, αφού ο Απόλλων Καλαμαριάς υπόδεχτηκε την Κασσιόπη με την οποία και ήρθε 0-0.

Βέβαια, αυτό το αποτέλεσμα δεν χάλασε τους «ροσονέρι», αφού συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας πλέον 27 βαθμούς. Ωστόσο, η «λευκή ισοπαλία» έριξε από την δεύτερη θέση την Κασσιόπη, καθώς η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε του Τύρναβου 3-1 και «αναριχήθηκε» και πλέον είναι εκείνη που είναι πίσω από τους Θεσσαλονικείς.

Στα άλλα ματς του Βορείου ομίλου η Δόξα Κρανούλας ήρθε 2-2 με τον Βατανιακό, ενώ στο 0-0 «κόλλησαν» Ζάκυνθος και Πλαταμώνας. Χωρίς νικητή έληξε και η αναμέτρηση του Τηλυκράτη με τον Οδυσσέα Κορδελιού, αφού και οι δύο ομάδες σκόραραν από μία φορά.

Τώρα όσον αφορά στον Νότιο όμιλο σημαντικό «διπλό» στην έδρα της Καλαμάτας πήρε ο Αχαρναϊκός με σκορ 1-0. Σπουδαίο «τρίποντο» εκτός έδρας πήρε και ο Αστέρας Μαγούλας που νίκησε με 1-0 την Προοδευτική. Στο 0-0 έμειναν οι αναμετρήσεις του Φωστήρα με τον Ρούβα, της Κορίνθου με την Επισκοπή και των Χανίων με τον Πανηλειακό.

Η (12η) αγωνιστική (Βόρειος όμιλος):

Δόξα Κρανούλας- Βατανιακός 2-2
Απόλλων Καλαμαριάς- Κασσιόπη 0-0
Αναγέννηση Καρδίτσας- Τύρναβος 3-1
Ζάκυνθος- Πλαταμώνας 0-0
Τηλυκράτης- Οδυσσέας Κορδελιού 1-1

* Ο Εθνικός Σιδηροκάστρου παίρνει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς, καθώς το παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ομάδας της Τσαριτσάνης από το πρωτάθλημα.

Η επόμενη (13η)αγωνιστική

Βατανιακός- Κασσιόπη
Εθνικός Σιδηροκάστρου- Δόξα Κρανούλας
Τύρναβος- Απόλλων Καλαμαριάς
Οδυσσέας Κορδελιού- Αναγέννηση Καρδίτσας
Ζάκυνθος- Τηλυκράτης


Η (12η) αγωνιστική (Νότιος όμιλος):

Καλαμάτα- Αχαρναϊκός 0-1
Φωστήρας- Ρούβας 0-0
Κόρινθος- Επισκοπή 0-0
Χανιά- Πανηλειακός 0-0
Προοδευτική- Αστέρας Μαγούλας 0-1
Ρεπό: Παναιγιάλειος

** Η Γλυφάδα παίρνει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς, καθώς το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ομάδας της Καισαριανής από το πρωτάθλημα.

Η επόμενη (13η) αγωνιστική

Ρούβας- Καλαμάτα
Επισκοπή- Παναιγιάλειος
Πανηλειακός- Φωστήρας
Αστέρας Μαγούλας- Κόρινθος
Γλυφάδα- Χανιά
Ρεπό: Αχαρναϊκός



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: