Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Η έμπνευση της τελευταίας στιγμής!

Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για το ντεμπούτο του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού και τη νίκη επί του Αστέρα.

Η έμπνευση της τελευταίας στιγμής
Εκεί που όλα έδειχναν ότι η ισοπαλία θα σημάδευε τον αγώνα, εμφανίστηκε ο Μήτρογλου. Είχε χάσει ευκολότερα γκολ λίγο νωρίτερα. Εκανε όμως το αναπάντεχο. Μια κίνηση που άφησε στήλη άλατος όλη την άμυνα του Αστέρα. Γκολ και το ντεμπούτο του Μίτσελ συνοδεύθηκε από νίκη. Ο Ολυμπιακός με πολύ, πάρα πολύ κόπο νίκησε. Εσπασε το εντός έδρας αήττητο των Αρκάδων και ανέκτησε τη μετά την ήττα από τον Ατρόμητο χαμένη του ψυχολογία.

Τι είδαμε απο τον Ολυμπιακό του Μίτσελ. Σίγουρα, από το πρώτο κιόλας ματς κανείς δεν μπορεί να κριθεί με ασφάλεια. Ο Ισπανός τεχνικός πάντως κατέβασε την ομάδα του Πειραιά ορθολογικά. Μέσα ο Φεϊσα δίπλα στον Μανιάτη, ο Μασάντο μπροστά του και δυο εξτρέμ (Αμπντούν, Φετφατζίδη). Πίεση ψηλά και κατοχή μπάλας. Δεν έκανε τις φάσεις που αναλογούσαν στο ποσοστό κατοχής, αλλά ήταν ανώτερος.

Θα μπορούσε παραπάνω αν ήταν σε καλή μέρα ο Φέτφα. Ο μικρός όμως δεν αξιοποίησε την ευκαιρία που του δόθηκε. Αντίθετα, πήγε καλά ο Βλαχοδήμος. Ο Αμπντούν πήρε πάνω του σχεδόν όλη την ανάπτυξη με καλές και κακές στιγμές, ενώ ο συμπατριώτης του Τζεμπούρ δεν είναι σε φόρμα. Αν σε κάτι έκανε λάθος ο Μίτσελ, μάλλον ήταν η αργοπορημένη είσοδος του Ιμπαγάσα στον αγώνα. Για τον Ολυμπιακό όμως, τέλος καλό, όλα καλά. Σε ένα ακόμη ματς, μίλησε στο φινάλε. Εχει τους παίκτες για να το κάνει. Τώρα, έχει μπροστά του τη Λεβάντε. Εκεί είναι ένα άλλο παιχνίδι. Αλλη διοργάνωση, άλλη φιλοσοφία ματς, άλλες οι επιδιώξεις του Ολυμπιακού.

Από το πρώτο δείγμα γραφής, το δεδομένο είναι ότι κάτι αλλάζει σε σχέση με τα όσα είχαμε δει ως τώρα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι στατικός όπως πριν, προσπαθεί να αναπτυχθεί από όλες τις γωνίες και έχει τον αμυντικό χαφ (Φεϊσα) που έχει τις δυνατότητες να δώσει την πρώτη καλή πάσα.

Ο Αστέρας έπαιξε πραγματικά πολύ καλά. Χτυπήθηκε από τους τραυματισμούς παικτών του κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ έμεινε και με δέκα μετά την αποβολή του Σανκαρέ. Στημμένος σωστά και με μυαλό κυνήγησε μέχρι την τελευταία στιγμή το ματς. Εχασε από την έμπνευση του Μήτρογλου λίγο πριν την εκπνοή. Του αξίζουν χίλια μπράβο. Απέδειξε ότι δεν είναι τυχαία στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: