Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Μίτσελ: «Θα δώσω ευκαιρίες σε όλους»

Ικανοποιημένος από όσα είδε από την ομάδα του και έτοιμος να βοηθήσει τα μέγιστα στο να μεταμορφώσει προς το καλύτερο τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Μίτσελ.

Μίτσελ: «Θα δώσω ευκαιρίες σε όλους»
Ευκαιρίες για όλους τους παίκτες θα δώσει ο Μίτσελ, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του, που άλλαξε προς το καλύτερο, τα συμπεράσματα που έβγαλε αλλά και τον κόσμο των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ:

Για τη διαιτησία: «Σε γενικές γραμμές ήμασταν καλύτεροι. Το ότι κρίθηκε στο 91' ήταν σύμπτωση. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε από πιο νωρίς. Δεν μιλάω για τους διαιτητές. Είναι ένα δύσκολο επάγγελμα».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Είχαμε μια δυνατή ομάδα απέναντι μας. Μια ομάδα που έχει δουλέψει, με έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή όπως ο Ράγιος. Είχε την ατυχία ο Αστέρας να χάσει τον Περόνε που είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής. Αυτό που έκανε καλύτερο το ματς ήταν ότι δεν συμβιβαστήκαμε με την ισοπαλία και κυνηγήσαμε τη νίκη μέχρι το τέλος».

Για την παραγωγικότητα του Ολυμπιακού στο κέντρο: «Οι παίκτες μας συνηθίζουν τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε. Έχουμε περιθώρια ανάπτυξης. Είμαστε μια ομάδα που οι αντίπαλοι μας αντιμετωπίζουν δυνατά. Θέλουμε να ανοίγουμε τις αντίπαλες άμυνες».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Πάντα ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι καλό. Για αυτό πιστέψαμε στη νίκη. Είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του Ολυμπιακού».

Για Φετφατζίδη, Παπάζογλου και Βλαχοδήμο: «Θα τους δούμε όλους τους παίκτες. Έχουμε καλούς παίκτες. Ο Φετφατζίδης και ο Παπάζογλου παίξαν αρκετά καλά, ο Βλαχοδήμος και ο Φέισα ήταν πάρα πολύ καλοί».

Για όσα θα αλλάξει ενόψει Λεβάντε: «Θέλω να κρατήσω χαρακτήρα και προσωπικότητα παικτών μου. Κυνηγήσαμε τη νίκη μέχρι τέλους. Στην Ισπανία θα αντιμετωπίσουμε έναν διαφορετικό αντίπαλο. Όποιος φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει πάντα να τα δίνει όλα, να σέβεται και να έχει αξιοπρέπεια».

Για το ρόστερ: «Θέλω να δώσω ευκαιρία σε όλους. Τους χρειάζομαι όλους τους παίκτες. Έχουμε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Αυτό θα μου επιτρέψει να έχω άποψη για το μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: