Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Πετράκης: «Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος»

Την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης μετά την ήττα από τους Θεσσαλονικείς. «Δεν είμαι σίγουρος», τόνισε για τη φάση που ζήτησε πέναλτι η ομάδα του.

Πετράκης: «Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος»
Δίκαια πήρε τους τρεις βαθμούς ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ομάδα του, όπως τόνισε ο Γιάννης Πετράκης μετά την ήττα από τους Θεσσαλονικείς (3-1), καθώς παραδέχτηκε την ανωτερότητα των νικητών.

Επιπλέον, ο τεχνικός των Κρητικών στάθηκε τα δύο γρήγορα τέρματα που πέτυχε ο ΠΑΟΚ προς το τέλος του ημιχρόνου και του έδωσαν προβάδισμα.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με μια μεγάλη ομάδα, η οποία ήταν με την πλάτη στον τοίχο κι όλα αυτά ανέβασαν τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα για μας. Ξεκινήσαμε πολύ καλά μπήκαμε μπροστά στο σκορ και στο μισάωρο είχαμε καλή εικόνα και ελέγχαμε κατά κάποιο τρόπο το παιχνίδι.Το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, αλλά κυρίως το δεύτερο, που σημειώθηκε στο τέλος του ημιχρόνου, ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη του αγώνα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από μας και κέρδισε δίκαια. Εμείς κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι.
Για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, σκοράρουμε πρώτοι, αλλά χάνουμε. Αυτό είναι κάτι που μας απασχολεί, θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση.

Για το πέναλτι που ζητά ο ΟΦΗ: «Σε ότι αφορά τη φάση, που οι παίκτες μας ζήτησαν πέναλτι, επειδή αν είμαι σίγουρος δεν μπορώ να τοποθετηθώ, αν όντως υπήρξε πέναλτι, ήταν σημαντικό γιατί αν γίνει το 0-2, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Δεν είμαι όμως σίγουρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: