Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Ζητούν εκκένωση οι διαιτητές!!

Να εκκενωθεί το Ελληνικό ώστε να αρχίσει ξανά ο τελικός Κυπέλλου ζητούν οι διαιτητές, αντίθετα με τους εκπροσώπους των ομάδων που λένε ότι πρέπει να γίνει μία ακόμα προσπάθεια!

Ζητούν εκκένωση οι διαιτητές!
Μόνο με έναν τρόπο θα αρχίσει ξανά ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό όπως αποφάσισαν οι διαιτητές. Να γίνει εκκένωση του κλειστού του Ελληνικού. Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για το πώς θα επιτευχθεί αυτό από την αστυνομία.

Μετά τα επεισόδια που άρχισαν, ακόμα και μέσα στο παρκέ και ενώ έμεναν 7΄για το ημίχρονο, οι διαιτητές του αγώνα έστειλαν τις ομάδες στα αποδυτήρια και διέκοψαν το ματς. Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, αποφάσισαν και διεμήνυσαν ότι για να συνεχιστεί το παιχνίδι θα πρέπει να αδειάσουν οι κερκίδες, κάτι για το οποίο συσκέπτονται πλέον οι αστυνομικές δυνάμεις.

Υπενθυμίζεται ότι στο Ελληνικό υπάρχουν 900 οπαδοί του Ολυμπιακού και άλλοι 900 του Παναθηναϊκού. Πάντως, οι δύο εκπρόσωποι των ομάδων, ζήτησαν από τους ιθύνοντες της αστυνομίας να γίνει μία ακόμα προσπάθεια να αρχίσει το παιχνίδι χωρίς να εκκενωθεί το γήπεδο και αν γίνει το παραμικρό, να υπάρξει οριστική διακοπή του αγώνα.





πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: