Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Τσαγκρώνης: «Θερμή αλλά… αθλητική ατμόσφαιρα»

Να πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι με θερμή ατμόσφαιρα χωρίς… παρατράγουδα ευχήθηκε ο γγ. της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Τσαγκρώνης: «Θερμή αλλά… αθλητική ατμόσφαιρα»
Την ευχή του να πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι με θερμή ατμόσφαιρα χωρίς όμως επεισόδια έκανε ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

«Το θέμα είναι να εφαρμοσθούν και πιστεύω ότι θα εφαρμοσθούν», ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του γενικού γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Παναγιώτη Τσαγκρώνη στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τους Φλώρα Μιχαλοπούλου και Μιχάλη Ηλιού

-για τα μέτρα ασφαλείας στον σημερινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ:
«Το θέμα είναι να εφαρμοσθούν και πιστεύω ότι θα εφαρμοσθούν. Έχουμε φροντίσει στο γήπεδο να υπάρχει θέρμανση. Ελπίζουμε η ατμόσφαιρα να είναι θερμή αλλά μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Βλέπουμε οικογένειες πλέον στις κερκίδες και αυτό είναι καλό γιατί ο κάθε ένας μπολιάζει στο παιδί του με το μπάσκετ. Να υπάρχει σύνεση και από τους οπαδούς των δύο ομάδων. Με τις ακρότητες δεν κερδίζεις κάτι αλλά χάνεις. Το ακόμα πιο σημαντικός όμως είναι ότι χάνει το άθλημα.»

-για την απόφαση της ΕΡΤ να μην υπάρξει περιγραφή του αγώνα:
«Με φέρνετε σε δύσκολη θέση. Είμαι της άποψης ότι η εικόνα μιλά πολύ περισσότερο από μόνη της. Είμαι της σχολής του Διακογιάννη.»

-για το ενδεχόμενο διεξαγωγής f-8 ή f-4 ή έστω ενός τελικού με περισσότερους οπαδούς στο γήπεδο:
«Αυτό δεν εξαρτάται από εμάς αλλά από τα σωματεία περισσότερο και την αστυνομία. Κάναμε μια προσπάθεια να έχουμε περισσότερα εισιτήρια αλλά η αστυνομία επέμεινε όλα να γίνουν όπως πέρσι. Ξέρετε ότι μέσα στις τάξεις των οργανωμένων υπάρχουν και ακραία... στοιχεία. Όταν δίνουμε σε αυτούς εισιτήρια τότε δεν μπορούμε να τους συγκρατήσουμε. Ο χώρος του αθλητισμού είναι για να ενώνει και να προσφέρει θέαμα. Όποιος είναι ο καλύτερος ή ο τυχερότερος θα είναι και ο νικητής. Ένας αγώνας είναι».

-για την Εθνική ομάδα παίδων και τη διάκρισή της στο τουρνουά στην Τουρκία:
«Κάναμε μια νίκη που μας κάνει υπερήφανους. Και αν είχαμε χάσει όμως δεν θα είχε έρθει η καταστροφή. Το άλλο θέμα είναι ότι υπάρχει μια νέα φουρνιά που σε λίγα χρόνια θα υπάρχει στο μπάσκετ. Υπάρχουν παίκτες που ελπίζω ότι δεν θα χαθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: