Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Ο Μίτσελ έσπασε την παράδοση!

Ο Μήτρογλου έσωσε τον Ολυμπιακό, έσπασε και την παράδοση που κυνηγούσε τον Μίτσελ σε κάθε ντεμπούτο του. Ποια ήταν αυτή; Ο Ισπανός δεν κέρδιζε ποτέ σε πρεμιέρα του σε πάγκους!

Ο Μίτσελ έσπασε την παράδοση

Γράφει ο Γιώργος Μαζιάς


Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», το πρώτο του ματς ως προπονητής το έδωσε στις 13 Αυγούστου 2005 στα προκριματικά του Κυπέλλου Ισπανίας. Ηταν με τη Ράγιο Βαγιεκάνο κόντρα στην ερασιτεχνική Ράπιδο Μπούθας. Το ντεμπούτο του ήταν τραγικό αφού η Ράγιο έχασε 1-0! Πέρασε βέβαια στη ρεβάνς (2-0), αλλά εκείνη η ήττα του έχει μείνει στη μνήμη. Πάντως, στις 28 Αυγούστου ξεκίνησε με νίκη 3-1 επί της Σαν Ισίδρο για τη Σεγούντα Β (τρίτη κατηγορία).

Ενα χρόνο μετά (26/8/2006) έκανε ντεμπούτο με την Ρεάλ Καστίγια στη Σεγούντα (Β' εθνική) με ισοπαλία εκτός έδρας 1-1 με την Καστεγιόν αν και οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες το τελευταίο εικοσάλεπτο (κόκκινη ο Αουρέλιο).

Ομως, το ανεπίσημο ντεμπούτο του το έκανε στις 16/8 στην επίσημη παρουσιάση της ομάδας στο εντός έδρας φιλικό με τη Χετάφε από την οποία έχασε 0-2 από δυο γκολ του Αλμπίν.

Στις 27/4/2009 αντικατέστησε τον Βίκτορ Μουνιόθ στον πάγκο της Χετάφε και στις 3 Μαϊου κοουτσάρισε τους Μαδριλένους κόντρα στη Μαγιόρκα του Μανθάνο, χάνοντας 2-1 εκτός έδρας για την 34η ημέρα της Πριμέρα.

Στις 7/2/2012, (πριν ένα χρόνο παρά τρεις μέρες), ανέλαβε τη Σεβίλη αντί του Μαρθελίνο. Στις 13/2 έκανε πρεμιέρα χάνοντας 2-0 στο Σαν Σεμπαστιάν από τη Σοσιεδάδ.

Η κακοδαιμονία αυτή πήρε τέλος στο τέλος του αγώνα στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα. Βέβαια και ο Βαλβέρδε δεν κέρδιζε ποτέ στην εκάστοτε πρεμιέρα του σε πάγκους, αλλά στο φινάλε η χρονιά είχε επιτυχίες. Ο Μίτσελ το έφερε τούμπα και τώρα πάει για νίκη και στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τα «ερυθρόλευκα».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: