Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Και θέλει και δεν θέλει!

Αβέβαιος όσον αφορά το μέλλον του παρουσιάστηκε ο Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος από τη μία θα ήθελε να επιστρέψει στην Τσέλσι, όπου και ανήκει, αλλά από την άλλη τα πάει περίφημα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
Σε ένα από τα μεγαλύτερα σήριαλ του καλοκαιριού θα εξελιχθεί, όπως φαίνεται, η υπόθεση «Κουρτουά». Ο Βέλγος γκολκίπερ έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους Ισπανούς να είναι έτοιμοι να ζητήσουν την επέκταση του δανεισμού του από την Τσέλσι, και ενδεχομένως την κανονική μεταγραφή του. Ωστόσο, οι «μπλε» βλέπουν στο πρόσωπο του Κουρτουά έναν άξιο διάδοχο του Πετρ Τσεχ, κάτι το οποίο σημαίνει πως θα προσπαθήσουν να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους και ίσως να ζητήσουν την επιστροφή του στο Λονδίνο.
Από την πλευρά του, ο 21χρονος δήλωσε: «Μιλάω με τον Κρίστοφ Λόλιχον, τον προπονητή των τερματοφυλάκων, δύο και τρεις φορές τη βδομάδα. Αν ήμουν μεγαλύτερος σε ηλικία, ίσως η Τσέλσι να με πούλαγε, ή να με έδινε ως δανεικό και να μην  ενδιαφερόταν για μένα. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει όμως, αφού νοιάζονται για μένα».
Ο Βέλγος ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του στους «Times», λέγοντας: «Πριν από το τέλος της χρονιάς θα κάτσουμε σε ένα τραπέζι και θα μιλήσουμε. Όποια απόφαση και να πάρω, ξέρω πως θα είναι η σωστή. Αν μείνω στην Ατλέτικο και συμμετέχουμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ, ίσως να είναι καλύτερα για μένα από το να αγωνιστώ στην Πρέμιερ. Δεν έχω εμπειρίες από την μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, και αυτό είναι που θέλει να μου προσφέρει η Τσέλσι».


πηγή: england365.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: