Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Μπόατενγκ: «Δυνατή η Σίτι, αλλά πάμε για νίκη»

Το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης της Μπάγερν με τη Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να είναι ο Ζερόμ Μπόατενγκ, ο οποίος έφυγε από τους «πολίτες» επειδή δεν έπεισε και πήγε στους Βαυαρούς ως... μεσίας στην άμυνα.

Ο γερμανοθρεμμένος Γκανέζος το περσινό καλοκαίρι πήγε στη Σίτι από το Αμβούργο, αλλά πήρε ελάχιστες ευκαιρίες καθώς οι Τουρέ και Λέσκοτ δεν έβγαιναν από την ενδεκάδα... Συνολικά, αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Πλέον, φοράει τη φανέλα της Μπάγερν και ενόψει της αναμέτρησης με την παλιά του ομάδα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

«Η Σίτι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, με πολύ καλούς ατομικά παίκτες. Οι νέες προσθήκες της έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και ποιότητα και είναι πολύ καλοί τεχνικά και σε φυσική κατάσταση. Βλέπουμε πως αποδίδει στο πρωτάθλημα. Οι Τζέκο και Αγουέρο συνθέτουν ΄ένα εξαιρετικό επιθετικ΄πο δίδυμο.

Πέρασα καλά στο Μάντσεστερ, αλλά έπρεπε να παίζω περισσότερο και γι' αυτό αποφάσισα να φύγω. Τώρα είμαι εδώ και περιμένω πως και πως αυτό το παιχνίδι, καθώς θα συνατήσω παλιούς μου φίλους, ενώ είναι σημαντικό να νικήσουμε μια τόσο συνατή ομάδα. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα τα πάμε καλά», δήλωσε.

πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: