Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Tης νύχτας τα καμώματα...

O Βλάσης Τσάκας... ξαναχτύπησε και είπε οτι το πληρεξούσιο από τον πρίγκιπα θα είναι στα χέρια του δικηγόρου ή αργά το βράδυ ή τα ξημερώματα της Τρίτης, ενώ τόνισε πως η ιστορία αυτή είναι περίπου 172 μέρες!
Της νύχτας τα καμώματα...
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:
Για την αποστολή του πληρεξουσίου: "Μίλησα στις 22:00 με τον Πρίγκιπα. Είχε συνάντηση με τον δικηγόρο του και μου είπε ότι θα έρθει στη διάρκεια της νύχτας το πληρεξούσιο".

Για το αν υπήρξε προηγούμενη συννενόηση του Πρίγκιπα με τον Τζίγγερ: "Δεν ζητήθηκε από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να επικοινωνήσει μαζί του ο Πρίγκιπας. Ζητήθηκε μία συγκεκριμένη διαδικασία. Προέκυψε ένα πρόβλημα με δύο διαφορετικές νομικές σχολές. Εάν μου ζητηθεί να κάνω στην άκρη, εγώ θα κάνω να μιλήσουν οι δυο τους".

Για την άφιξη του Σουλτάν Αλ Σαούντ στην Αθήνα: "Ο Πρίγκιπας θα έρθει στην Ελλάδα όταν είναι να υπογραφούν τα συμβόλαια. Την προηγούμενη φορά που ήρθε ο Πρίγκιπας στην Ελλάδα δεν συναντήθηκε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ούτε ήρθε σε συννενόηση μαζί του".

Για τη μη έκδοση δελτίου Τύπου από την Πρεσβεία: "Υπήρχε μία προσπάθεια να γίνει μία τοποθέτηση του Πρίγκιπα μέσω της Πρεσβείας της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα. Αλλά τελικά δεν τελεσφόρησε".

Για το πότε θα δοθεί το πληρεξούσιο: "Το πληρεξούσιο είναι έτοιμο. Συμφώνησαν εδώ ο Παναγιώτης Πετρόπουλος και οι δικηγόροι του Πρίγκιπα. Το πρόχειρο είναι έτοιμο και απλά το περιμένουμε υπογεγραμμένο. Το πληρεξούσιο είναι έτοιμο και θα σας το δώσουμε το πρωί, γιατί σήμερα έπεσαν πολλές επιστολές".

Για το πότε περιμένει να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών: "Εάν την Τρίτη αρχίσουν οι επαφές, τότε θα προχωρήσουμε γρήγορα. Μιλάμε για μία διαδικασία που δεν θα διαρκέσει πάνω από μία εβδομάδα".

Για την επικείμενη δήλωση του Πρίγκιπα: "Την Τρίτη θα πάω στη Τζέντα και θα προσπαθήσω να τον πείσω να κάνει μία τοποθέτηση. Επειδή αμφισβητειται το πρόσωπο του. Ο Πρίγκιπας ερχόμενος στην Ελλάδα, θα καλύψει με εγγυητικές όλο το ποσό των 220 εκατομμυρίων ευρώ που έχει παρουσιάσει".

Για την ύπαρξη του Πρίγκιπα: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει πλήρη έγγραφο της προσφορά μας, όπως και το διαβατήριο του Πρίγκιπα".

Για τις πιθανότητες ολοκλήρωσης της συμφωνίας: "Εγώ δεν υπόσχομαι ότι το ντιλ θα τελειώσει 100%. Εγώ υπόσχομαι και δηλώνω ότι η πλευρά μας είναι 100% και ισχύει η πρόταση της. Αυτή η προσφορά μπορεί να χαλάσει από οτιδήποτε. Τώρα ο Πρίγκιπας έχει καλή διάθεση και τα βλέπει θετικά. Η διάθεση όλων των πλευρών να γίνει η συμφωνία είναι δεδομένη".

Για τις κατηγορίες του Βγενόπουλου: "Εγώ απάντησα στον Βγενόπουλο, για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον μου και εναντίον του Πρίγκιπα. Δεν τον ξέρω, δεν με ξέρει. Δυστυχώς για αυτόν, τα παραμύθια έχουν happy end".

Δεν υπάρχουν σχόλια: