Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Άντιτς: «Μόλις άκουσα την πρόταση του Ολυμπιακού, ξέχασα τα πάντα»

Ο Πέρο Άντιτς πάτησε Ελλάδα και αμέσως εξέφρασε την αγάπη που έχει για τα χρώματα του Ολυμπιακού. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων» έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» το απόγευμα της Δευτέρας και μίλησε για το πως αντέδρασε μόλις έμαθε την πρόταση των Πειραιωτών, αλλά και για τις σχέσεις Ελλάδας-Σκοπίων.



«Λατρεύω το κόκκινο με το άσπρο χρώμα. Όταν άκουσα ότι είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό όπου προπονητής είναι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αμέσως έβγαλα από το μυαλό μου τις άλλες προτάσεις που είχα από Τουρκία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, γιατί ήθελα πάρα πολύ να αγωνιστώ με αυτόν τον προπονητή. Με αυτόν τον προπονητή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βελτιώνεσαι και να μαθαίνεις πολλά μέσα στο γήπεδο. Είμαι διατεθειμένος να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου. Τα πάντα, ότι χρειαστεί. Όχι μόνο να σκοράρω», ήταν τα πρώτα λόγια του 29χρονου σέντερ, ο οποίος συμπλήρωσε αναφερόμενος στα... πολιτικά:

«Δεν με νοιάζει, δεν δίνω δεκάρα για τα πολιτικά. Η Αθήνα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Πέρασα υπέροχα όταν ήμουν εδώ πέρα, έχω πολλούς φίλους. Ξέρω τον Βασίλη Σπανούλη από το 2001, είναι εξαιρετικός παίκτης».

Αναφερόμενος και στο τραγούδι με εθνικιστικό περιεχόμενο που τραγούδησαν οι παίκτες των Σκοπίων στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας τόνισε: «Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα είναι ένα πάρα πολύ παλιό τραγούδι, από το οποίο δεν ξέρω καν όλα τα λόγια. Αυτό το τραγούδι το τραγουδήσαμε εκείνη τη στιγμή για το κατόρθωμα που κάναμε και δεν έχει σχέση με την Ελλάδα».

Αποχωρόντας, ο Πέρο Άντιτς έδειξε για ακόμα μια φορά τα... ερυθρόλευκα αισθήματά του, φωνάζοντας: «Red and white forever!».


Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: