Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

«Να είμαστε 90 λεπτά συγκεντρωμένοι κόντρα στην Άρσεναλ»

Για να πάρει κάτι καλό απο το ματς με την Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, σύμφωνα με τον Βασίλη Τοροσίδη. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», μίλησε στην κάμερα του επίσημου site της ΠΑΕ, για το μεγάλο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League με τους Λονδρέζους, ενώ στάθηκε και στη νίκη επί του Εργοτέλη.

Για την  «μάχη» της Τετάρτης κόντρα στην Άρσεναλ τόνισε: «Είναι μια μεγάλη ομάδα, άσχετα που έχει μια καμπή. Έχει παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Πρέπει να είμαστε 90 λεπτά συγκεντρωμένοι για να πάρουμε ότι καλύτερο από αυτό το ματς».

Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ο «Τόρο», είπε: «Πάνω από όλα κρατάμε τους τρεις βαθμούς, γιατί είναι πολύτιμοι για τη συνέχεια. Ο Εργοτέλης έχει καλή ομάδα, με δυνατό σύνολο που έχει αποδείξει ότι μπορεί να δυσκολέψει και εντός έδρας και εκτός, όλες τις ομάδες. Το ότι πετύχαμε τρία γκολ ήταν πάρα πολύ καλό. Το ότι δεχθήκαμε δύο τέρματα και από στημένες φάσεις είναι κάτι που μας προβληματίζει. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα επόμενα παιχνίδια ώστε να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: