Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Κι αν τραυματιστεί ο Πίτου;

Ο Βασίλης Μοιρώτσος αναρωτιέται τι μπορεί να γίνει ώστε να βελτιωθεί η εικόνα του Ατρομήτου όταν απουσιάζει ο Πίτου Γκαρσία...
Κι αν τραυματιστεί ο Πίτου;
Είναι προφανές ότι ο Δημούτσος δεν μπορεί να κάνει ούτε στο ελάχιστο όσα ο Πίτου Γκαρσία. Υστερεί σε ποιότητα, ποδοσφαιρική σκέψη και ευχέρεια να οργανώνει το παιχνίδι με σωστό τρόπο. Ελειψε ο Αργεντινός από το ματς της Τρίπολης και ο αντικαταστάτης του δεν πέρασε ούτε μία πάσα της προκοπής. Μάταια περίμεναν Επστάιν, Καραγκούνης και Μήτρογλου να τους έρθει η μπάλα εκεί που την ήθελαν.
Αν και μόλις λίγους μήνες στην ομάδα, ο Πίτου δείχνει ότι είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στο «χτίσιμο» του Ατρόμητου. Το ματς της Τρίπολης μας δίδαξε πως αν απουσιάζει, θα υπάρχει πρόβλημα. Καλό θα είναι να προσευχηθούν στο Περιστέρι να μην τραυματιστεί.
Ο Ατρόμητος στο ξεκίνημα της σεζόν μπερδεύει τους οπαδούς του. Από το «διπλό» στον Αρη και την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, στη κάκιστη εμφάνιση με τον Αστέρα, που είναι αλήθεια ότι δεν γοήτευε με την παρουσία του στα πρώτα ματς. Ας μην μπερδευόμαστε κι εμείς. Η μετάβαση μιας ομάδας από «μικρομεσαία» σε σύλλογο που θα διεκδικεί συστηματικά μια θέση στην πρώτη πεντάδα απαιτεί χρόνο. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Ο Ατρόμητος έχει μπει σ' αυτό τον δρόμο, αλλά χρειάζεται υπομονή και πολύ δουλειά.
Οπως χρειάζεται και μεγαλύτερος σεβασμός από τη διαιτησία. Στο Περιστέρι δεν έχουν μάθει να φωνάζουν και προφανώς αυτό εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Μπορεί ο Ατρόμητος να μην άξιζε τους τρεις βαθμούς στην Τρίπολη, όμως αν ο Μήτσιος άφηνε με δέκα τον Αστέρα στην καραμπινάτη δεύτερη κίτρινη στον Εγκον στο 59', θα μπορούσε να τους διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες.
ΥΓ: Δυο - τρεις παρατηρήσεις από την αγωνιστική: Ο Φαμπιάν Εστογιανόφ είναι πιο ποιοτικός από τον Αμπντούν και πιο χρήσιμος από τον Κουίνσι. Θα μπορούσε με άνεση να βρίσκεται στο βασικό σχήμα Ολυμπιακού ή Παναθηναϊκού. Στην ΑΕΚ θα ξεκινούσε η ενδεκάδα απ' αυτόν.
ΥΓ.1: Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα έχουν καλές ομάδες, σπουδαίους ποδοσφαιριστές και υπέροχους φιλάθλους. Μακάρι κάθε Κυριακή να έπαιζαν μεταξύ τους...
ΥΓ.2: Αν Μπρέσκα και Σέλεζι υπογράψουν στον Αστέρα Τρίπολης, θα τον ανεβάσουν επίπεδο. Η Κέρκυρα γιατί δεν κάνει κάτι ώστε να «απορροφήσει» παίκτες από Βόλο και Καβάλα, μήπως και σώσει την - χωρίς γυρισμό όπως δείχνει μέχρι τώρα - φετινή χρονιά;
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: