Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Εκτός ο Γέστε, πρόβλημα με Ιμπαγάσα...!!

O Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε τελικά εκτός αποστολής για το εκτός έδρας ματς με την Άρσεναλ την Τετάρτη (28/9) τον Φραν Γέστε, ενώ πρόβλημα προέκυψε στην προπόνηση και με τον Αριέλ Ιμπαγάσα, αν και ο Αργεντινός θα πάει Λονδίνο και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί αύριο...
Εκτός ο Γέστε, πρόβλημα με Ιμπαγάσα...
Συγκεκριμένα, οι Μανιάτης και Φετφατζίδης συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ λίγο πριν το τέλος της προπόνησης ο Ιμπαγάσα ένιωσε μια μικρή ενόχληση στον έσω πλατύ μυ του δεξιού του ποδιού και προτιμήθηκε να μην συνεχίσει την προπόνηση.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:
Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Φέισα, Μοδέστο, Αμπντούν, Μακούν, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Πάντελιτς και Μιραλάς.
Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Δασκαλάκης, Χαβίτο, Γκρμπιτς, Βαλεριάνος, Γέστε, Φετφατζίδης, Μανιάτης, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, αύριο στις 09:00.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: