Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

"Οδυνηρό κι άσχημο για τον Ηρακλή"

Πικραμένος εμφανίστηκε ο Μάκης Κατσαβάκης από την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων που στέλνουν τον Ηρακλή στη Δ` Εθνική, λέγοντας πως "ήρθε η ώρα της κρίσης και των μεγάλων αποφάσεων".
"Οδυνηρό κι άσχημο για τον Ηρακλή"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο contra.gr:
«Δεν το περιμέναμε σήμερα. Μας είχαν ενημερώσει πως η απόφαση θα βγει την Τρίτη. Δεν είμαστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Δυστυχώς φτάσαμε σε ένα σημείο που θα πρέπει να παρθούν από όλους μας σοβαρές αποφάσεις, αφού πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Ήρθε η ώρα της κρίσης και των μεγάλων αποφάσεων. Από όλους μας. Είναι οδυνηρό και άσχημο για τον Ηρακλή όλο αυτό, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».
Σε ερώτηση για το τι θα κάνει από δω και πέρα και τι θα γίνει με τους παίκτες και τον Αντρέα Παντελή, ο Σερραίος τεχνικός είπε: «Δεν κάναμε καμία κουβέντα με τον κύριο Παντελή για το τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν δικαιωθούμε. Εδώ και μία εβδομάδα δεν γίνονται προπονήσεις. Οι παίκτες έρχονται απλά στο γήπεδο δίνουν το παρόν και φεύγουν. Σήμερα το απόγευμα θα δούμε τι θα γίνει. Ήδη χάσαμε πολλούς ποδοσφαιριστές μας».
Τέλος για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας (είτε δηλαδή προσφυγή στο CAS είτε αποδοχή του υποβιβασμού τους) ο κύριος Κατσαβάκης είπε: «Δεν ξέρω τι αποφάσεις έχει πάρει ο πρόεδρος. Θα ενημερωθούμε όλοι το απόγευμα και θα δούμε τι θα κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: