Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ορεξάτοι Λαζάρ και Ίβιτς!!

Σε παιχνίδι δύο 30λεπτών, όσοι δεν έπαιξαν (ή δεν ξεκίνησαν) στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ, νίκησε όσους δεν έπαιξαν το Σάββατο στο αντίστοιχο παιχνίδι των ομάδων Κ20 με 5-1, με τους Λαζάρ και Ίβιτς να δείχνουν ετοιμοπόλεμοι.
Ορεξάτοι Λαζάρ και Ίβιτς
ο Λάζαρ έπαιξε μαζί με τον Σπαντάσιο στα αμυντικά χαφ και μάλιστα έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ ιδιαίτερα κεφάτος ήταν και ο Ίβιτς, ο οποίος πέτυχε και δύο γκολ.
Ο Μπόλονι έδωσε χρόνο συμμετοχής και στον Λεονάρντο, ο οποίος έπαιξε και στα 60 λεπτά, έκανε κάποιες κούρσες, έδειξε ότι αρχίζει να ανεβαίνει και σιγά σιγά θα πάρει κι αυτός τις ευκαιρίες του…
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έμεινε ευχαριστημένος με τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι έπαιξαν ουσιαστικά με ένα δείγμα της Κ20, πήραν το παιχνίδι στα σοβαρά…
Για την ιστορία, τα δύο πρώτα γκολ τα πέτυχε ο Ίβιτς με κεφαλιές, οι μικροί μείωσαν με τον Ταουσάνη, και το 5-1 διαμορφώθηκε με δύο γκολ του Παπάζογλου κι ένα του Ρομπέρ.
Παρόντες στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ήταν οι Κωνσταντινίδης, Βρύζας και περίπου 50 φίλαθλοι…
ΠΑΟΚ : Γλύκος, Τσιρίλο, Μπαλάφας, Σνάουτσνερ, Λεονάρντο, Λαζάρ, Σπαντάσιο, Ίβιτς, Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Παπάζογλου
Κ 20 : Χαλκιάς, Χατζόπουλος, Αγγελίδης, Αποστολόπουλος, Μίλερ, Παναγιωτούδης, Τσουκαλάς, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Ταουσάνης, Πέλκας.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: