Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Βίγια: «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου… Μέσι!»

Τα μάτια του προκειμένου να συνεχίσει να θαυμάζει τις παραστάσεις του Λιονέλ Μέσι, δεν θέλει να κλείσει ο Νταβίντ Βίγια!



Ο διεθνής Ισπανός επιθετικός της Μπαρτσελόνα, έπλεξε για μία ακόμα φορά το εγκώμιο του συμπαίκτη του, τονίζοντας πως απλά κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του!
«Αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του. Κάνοντας αυτά τα απίθανα πράγματα, δεν θες να κλείσεις καθόλου τα μάτια σου για να συνεχίσεις να τον βλέπεις», τόνισε αρχικά ο Βίγια, συμπληρώνοντας για τα περί… άτρωτης Μπαρτσελόνα:
«Καταλαβαίνω τον λόγο που ο προπονητής της Ατλέτικο, Γκρεγκόριο Μανθάνο, είπε πως είμαστε ανίκητοι, όμως δεν είναι έτσι. Απέναντι στην ομάδα της Μαδρίτης η αλήθεια είναι πως παίξαμε πάρα πολύ καλά. Συμφωνώ πως παίζοντας έτσι, έχουμε πολλές ελπίδες να κερδίσουμε οποιονδήποτε. Ακόμη όμως κι αυτό, δεν μας κατοχυρώνει κάτι πέρα από τις αρκετές πιθανότητες… Εξάλλου, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και πρέπει όταν τελειώνει καθένα από αυτά να ξεκινάμε από την αρχή για το επόμενο».
Καταλήγοντας, ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε και πάλι στον Μέσι, εκδηλώνοντας παράλληλα τον ενθουσιασμό του που αγωνίζεται στους «μπλαουγκράνα».
«Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή, κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του. Οι υπόλοιποι που είμαστε γύρω του, αισθανόμαστε ενθουσιασμένοι και ικανοποιημένοι για αυτό», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: