Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

"Για αρκετά χρόνια στον ΠΑΟΚ"...

Ο Αραούχο Έτο μίλησε πριν από λίγο στη NOVA τόσο για τον αγώνα με την ΑΕΚ, όσο και για την πορεία της ομάδας του σε Ελλάδα και Ευρώπη.
"Για αρκετά χρόνια στον ΠΑΟΚ"...
Αρχικά ο Έτο μετέφερε τις δικές του σκέψεις για τον χθεσινό αγώνα:
«Πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ για όλα τα σχόλια που αφορούν εμένα και την ομάδα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι χθες απέναντι στην ΑΕΚ. Πιστεύω ότι αυτές οι εμφανίσεις θα συνεχιστούν και για εμένα και για την ομάδα μας».
Σε ερώτηση για την συνεργασία με τον Λάζλο Μπόλονι, ο Βραζιλιάνος σχολίασε:
«Μετά την συνεργασία με τον Βαχίντ Χαλίλχοτιζτς που με βοήθησε ιδιαίτερα, τώρα έχω την τύχη να συνεργάζομαι με έναν επίσης μεγάλο προπονητή όπως ο Λάζλο Μπόλονι. Με εμπιστεύεται, δουλεύουμε σωστά και όλα πηγαίνουν όπως πρέπει»
Για το καλό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ και την μέχρι τώρα πορεία του σε όλες τις διοργανώσεις ο Έτο ανέφερε:
«Αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε μία δυνατή ομάδα και δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις. Γνωρίζουμε ότι έχουμε δυνατούς αντιπάλους, αλλά εμείς μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα».
Όσον αφορά την παραμονή του στον ΠΑΟΚ και στο Ελληνικό πρωτάθλημα ο Έτο ανέφερε:
«Είμαι ευχαριστημένος με την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ. Έχω συμβόλαιο και πραγματικά επιθυμώ να συνεχίσω στην ομάδα και να παίξω αρκετά χρόνια όπως έκανε με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ».
Για την Βραζιλιάνικη παρέα των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Έτο τόνισε:
«Η παρέα μας στον ΠΑΟΚ αποτελείται και από Έλληνες παίκτες. Αισθάνομαι σαν την οικογένεια μου εδώ, μια και όλοι οι Βραζιλιάνοι έχουν και αυτοί τις οικογένειές τους στην Θεσσαλονίκη».
Σε ερώτηση για το αν η απόδοση των μπακ του ΠΑΟΚ αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα, ο Βραζιλιάνος ανέφερε:
Ναι είναι βαρόμετρο. Η συνεργασία του Λίνο με τον Βιεϊρίνια και η δική μου με τον Σαλπιγγίδη είναι σημαντικές για το παιχνίδι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: