Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ποια άδεια; Πρωταθλήματα άδεια!!

Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τις διοργανώτριες αρχές να μην ξέρουν με ποιες ομάδες θα διεξάγουν πρωταθλήματα! Ποιες ομάδες δεν πήραν άδεια...

Ποια άδεια; Πρωταθλήματα άδεια!
Σύμφωνα λοιπόν με τις σημερινές αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στη Δ' Εθνική θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν οι Αναγέννηση Καρδίτσας, Ρόδος, Ηρακλής, Ιωνικός, Τρίκαλα, Εθνικός, Ηλιούπολη, Εορδαϊκός και Παναιγιάλειος!
Μια Δ` Εθνική λοιπόν που θα είναι μια... Football League, ενώ κανείς δεν ξέρει ποιες και πόσες ομάδες ακόμα θα απαρτίζουν τις υπόλοιπες κατηγορίες, τη Super League, Football League και Football League2! Kαι σε λίγες μέρες μπαίνει ο Οκτώβρης...
Κατά τ`άλλα, ήταν γνωστό από την προηγούμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ την προηγούμενη Τρίτη, οτι ο φάκελος του Λεβαδειακού δεν έχει ελλείψεις και η ΕΕΑ, όπως ήταν αναμενόμενο χορήγησε άδεια τόσο στους Βοιωτούς, όσο και στην Δόξα Δράμας, κατά πλειοψηφία.
Κάποια μέλη της επιτροπής τόνιζαν ότι δεν πρέπει να πάρουν άδεια Δόξα και Λεβαδειακός από τη στιγμή που τους ασκήθηκαν διώξεις από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς. Πάντως, αν υπάρξουν καταδίκες η ΕΕΑ καιροφυλαχτεί και θα πάρει πίσω τις άδειες, προκαλώντας νέα μπάχαλα... Εξάλλου, άδεια χορηγήθηκε και στις Λάρισα, Πανσερραϊκό.
Πλέον το μπαλάκι πέφτει στην Superleague για το αν θα δώσει θέση στις ομάδες για να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, ενώ όσον αφορά στον Ηρακλή δεν έχει καμία τύχη πλέον να καταθέσει φάκελο κι ως εκ τούτου πηγαίνει οριστικά κι αμετάκλητα στην Δ' Εθνική.
Εξάλλου, την Τρίτη (27/9) θα εκδικαστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η υπόθεση Λάρισας και Πανσερραϊκού που ζητούν την παραμονή τους και «πατούν» στα δεδικασμένα των αποφάσεων για Αστέρα Τρίπολης, Καλλιθέα. Τέλος, ο Διαγόρας έχει πάρει παράταση για να καταθέσει ενημερότητα.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: