Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Και...μπαλαδόφατσα ο Κόμπε! (photos)

Κωνσταντινούπολη-Αθήνα, ένα... τσιγάρο δρόμος, οπότε ο... πολύς Κόμπε Μπράϊαντ εκμεταλλέυτηκε την ευκαιρία για μία στάση στη Πόλη, πριν την άφιξή του στη χώμας. Πρόλαβε μάλιστα και έκανε και μια προπόνηση με την ποδοσφαιρική ομάδα της Γαλατασαράι.   

Η αγάπη του μεγάλου σταρ του NBA (ΚΑΙ)  για το ποδόσφαιρο είναι γνωστή. Απλά, η σύντομη παρουσία του στην Κωνσταντινούπολη, λίγες ώρες πριν το ταξίδι του (για διαφημιστικούς λόγους) στην Αθήνα, έδιξε ότι το κατέχει κιόλας το άθλημα!
Βρέθηκε και πήρε μέρος στην προπόνηση της Γαλατασαράι και πανηγύριζε έξαλλα κάθε του καλή ενέργεια στο... οικογενειακό διπλό της τουρκικής ομάδας. Ειδικά  οι αποκρούσεις του, γιατί ο Κόμπε έδειξε ιδιαίτερη προτίμηση στην συγκεκριμένη θέση, ήταν το κάτι άλλο...

Στο διάστημα της παρουσίας του πρόλαβε και εγκαινίασε δύο ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στη Κωνσταντινούπολη «φουντώνοντας» και πάλι τα  σενάρια που τον ήθελαν να αγωνίζεται (μέχρι και όταν λήξει το lock out  στο NBA) στη Μπεσίκτας.

Μάλιστα ο ίδιος όχι μόνο δεν έσβησε τη... φωτιά που άναψε η παρουσία του στη Κωνσταντιούπολη αλλά φρόντισε να ρίξει και περισσότερο λάδι:

«Το σκέφτομαι ακόμη» απάντησε σε σχετική ερώτηση για να εκθειάσει στη συνέχεια την ομορφιά της Κωνσταντινούπολης και την αγάπη των Τούρκων για το μπάσκετ.  
πηγή: theplayer.gr

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: