Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

«Το πιο εύκολο ματς!»

Ο ρεπόρτερ της Άρσεναλ στην εφημερίδα “Gazette”, Πολ Κρονέλ, μας μεταφέρει τα τελευταία νέων των “κανονιέρηδων” πριν από τον αγώνα της Τετάρτης (28/09) με τον Ολυμπιακό.
«Το πιο εύκολο ματς!»
Για την αγωνιστική κατάσταση της αντιπάλου του Ολυμπιακού: «Το τελικό σκορ (3-0) μπορεί να μαρτυρά ότι η Άρσεναλ νίκησε εύκολα και ενδεχομένως να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ίσως να πραγματοποίησε την πειστική της εμφάνιση στην εφετινή σεζόν, ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι.
Μπορεί η ομάδα να πέτυχε την δεύτερη και θεωρητικά πιο εύκολη νίκη της στο πρωτάθλημα, παρ' όλα αυτά, μην ξεχνάτε ότι όσο η Μπόλτον δεν αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο (σ.σ.: στο 55ο λεπτό αποβλήθηκε ο Γουίτερ), το σκορ ήταν ισόπαλο. Επειδή, όμως, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει, σίγουρα το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με την ατμόσφαιρα που επικρατούσε την προηγούμενη εβδομάδα, μετά την καταστροφική ήττα από την Μπλάκμπερν και στην σφοδρή κριτική που δέχθηκε ο Βενγκέρ και οι παίκτες από τον Τύπο.
Επομένως, αυτή η νίκη σε συνδυασμό με το ότι συνδυάστηκε με μηδέν παθητικό, την ίδια ώρα που οι “κανονιέρηδες” έχουν την χειρότερη άμυνα στην Premiership (σ.σ.: με 14 γκολ σε 6 αγώνες), είναι πολύ σημαντική ενόψει της συνέχειας...»

Διαβάστε όλα όσα είπε ο ρεπόρτερ της Άρσεναλ στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: