Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Έρχονται για να υπογράψουν (;) οι της Petit Chateau...!!

Οι εκπρόσωποι της "Petit Chateau" έχουν ενημερώσει πως θα βρίσκονται στην Αθήνα την Τρίτη (27/9) με σκοπό να υπογράψουν τα συμφωνητικά και να προχωρήσει το θέμα.
Έρχονται για να υπογράψουν (;) οι της Petit Chateau...
Μετά τις υπογραφές οι άνθρωποι της «Petit Chateau» θα πρέπει μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα σε λογαριασμό της ΑΕΚ τα 2εκατ ευρώ που θα ενεργοποιήσουν και τη συμφωνία. Στο συμφωνητικό έχει οριστεί και ο χρόνος αλλά και η ακύρωση του συμφωνητικού σε περίπτωση που η ιταλική εταιρεία δεν αποδειχθεί φερέγγυα και δεν καταθέσει το ποσό.
Εφόσον μπουν τα 2εκατ ευρώ στον λογαριασμό της ΑΕΚ τότε θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις ώστε να πραγματοποιηθεί, μέσα σε έναν μήνα, γενική συνέλευση στην ΠΑΕ. Έτσι η «Petit Chateau» θα πάρει το αντίτιμο των χρημάτων της σε μετοχές. Μέχρι να γίνει η Γ.Σ. η εταιρεία θα πρέπει να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μπορεί να πάρει μεγάλο ποσοστό μετοχών και να πάρει από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αν στην πορεία (αφού οι Ιταλοί έχουν δώσει τα 2εκατ. ευρώ) κάτι δεν πάει καλά και δεν προχωρήσει το θέμα η μοναδική υποχρέωση της ΑΕΚ είναι να δώσει στην «Petit Chateau» μετοχές που θα αντιστοιχούν στο ποσό που έχει καταβάλει.
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι για το θέμα και περιμένουν φυσικά να δουν τα χρήματα στο λογαριασμό ώστε να αποδειχθεί ότι η εταιρεία δεν θα μείνει μόνο στα λόγια.
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: