Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Στα «κίτρινα» ο Σιαλμάς!

Την ολοκλήρωση της απόκτησης του Δημήτρη Σιαλμά από τον ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ΑΕΚ! Ο Έλληνας επιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ένωση» και δήλωσε: «Εύχομαι να δικαιώσω όσους με επέλεξαν».
Ο 25χρονος επιθετικός φερόταν «κλεισμένος» από την ΑΕΚ εδώ και μερικές μέρες και από σήμερα, ανήκει και επίσημα στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια.
«Είναι μια καινούργια αρχή για εμένα και έχω πολλή δουλειά μπροστά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα. τον κ. Χριστοβασίλη, τον κ. Αγγελή και βεβαίως τον κ. Ντεμόλ, οι οποίοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή μου» ανέφερε αρχικά ο έμπειρος φορ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ και συμπλήρωσε:
«Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να πάρω ευκαιρίες και ξέρω ότι οι ευθύνες και οι απαιτήσεις της ΑΕΚ είναι μεγάλες. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Εύχομαι να έχω υγεία και να μπορέσω να δικαιώσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ που με εμπιστεύθηκαν».
Η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σιαλμά για έναρξη συμβολαίου από την 1/7/2011 έως τις 30/6/2013».

Δεν υπάρχουν σχόλια: