Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Οικονομική εκστρατεία από την ΠΑΕ Ηρακλής

Οι οικονομικές απαιτήσεις τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι τεράστιες. Ο Ηρακλής βρίσκεται σ’ ένα επικίνδυνο μεταίχμιο, σ’ ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, ίσως όσο δεν φαντάζεται κανείς. Η ομάδα στην κυριολεξία απειλείται με αφανισμό και με διάλυση και όποιος δεν το βλέπει ή δεν το πιστεύει, μάλλον εθελοτυφλεί.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης, που έλαβε χώρα στα Γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα, εκείνο που τέθηκε επί τάπητος και αποφασίστηκε αφορούσε την… οικονομική εκστρατεία της ΠΑΕ, η οποία μάλιστα θα ξεκινήσει από σήμερα κιόλας. Κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί και πάλι ο λαός να βγάλει το… φίδι από την τρύπα ή πιο απλά να συνδράμει οικονομικά.
Εισιτήρια διαρκείας
Αυτό που ειπώθηκε κατά τη χθεσινή κουβέντα από τους φορείς, οι οποίοι βρέθηκαν στα γραφεία της Μίκρας, ήταν ότι θα ξεκινήσει μία οικονομική εκστρατεία από την πλευρά της ομάδας, από την ΠΑΕ. Από σήμερα κιόλας ξεκινούν διαδικασίες για εισιτήρια διαρκείας, όσο κι αν αυτό φαντάζει κάπως οξύμωρο, αφού αυτή τη στιγμή ουδείς μπορεί να γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο Ηρακλής.
Προφανώς, είναι μία κίνηση από την πλευρά της ομάδας, έτσι ώστε να καλύψει τις τεράστιες ανάγκες. Κάτι που βεβαίως θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχε γίνει και στη διάρκεια της χρονιάς. «Θα πρέπει να συνεισφέρουν άπαντες σε αυτή την κατάσταση», τονίστηκε ξεκάθαρα από την πλευρά των ανθρώπων που ήταν εκεί και συμμετείχαν σε αυτή την κουβέντα. Για μία ακόμη φορά καλείται ο κόσμος να βοηθήσει άμεσα, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Να βάλει δηλαδή το χέρι στην τσέπη, για να καλύψει τις ζημίες…

Δεν υπάρχουν σχόλια: