Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Την Τετάρτη ξεκινάει και επίσημα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Soccer!!

Το απόγευμα της Τετάρτης (8 Ιουνίου) αρχίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γερμανός Beach Soccer 2011, με την συμμετοχή 28 ομάδων, στην πρώτη φάση που θα διεξαχθεί στην παραλία Ραφήνας (δίπλα στο Λιμάνι).

Συνδιοργανωτές της Πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος η Πανμελλήνια Ένωση beach soccer και ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας, ενώ συνεργάζεται και ο αθλητικός οργανισμός Τριγλίας.

Οι ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας του τουρνουά και στην συνέχεια να διεκδικήσουν στην τελική φάση στην Καλαμάτα, τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας κόντρα στους υπόλοιπους νικητές των διοργανώσεων που θα διεξάγονται στην χώρα μας σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο (Μύκονο, Χαλκιδική, Κόρινθος, Στυλίδα, Κέρκυρα και Καλαμάτα).

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους ξεχωρίζουν αρκετοί επαγγελματίες παίκτες του ελληνικού ποδοσφαίρου, που έχουν στο παρελθόν κερδίσει τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γερμανός BeachSoccer και επιθυμούν να αναδειχθούν και πάλι πρωταθλητές.

Οι όμιλοι όπως διαμορφώθηκαν  μετά την κλήρωση έχουν ως εξής :
 
  1 2 3
1 hameleon café  Τριγλία  Barca 
2 remal madrid  Freddo café  niaou 
3 γατακια  atlantis  Θύελα Rafinas 
4 κοράκια derby  eterno café bc gr
  4 5 6
1 the saints  Πετριές  pantoflino 
2 παραλίες  Champions  dionysos 
3 απρόβλεπτοι Murakari  Botafongo 
4 Golden -  champions Ρούσος  Avanti café 
  7 
1 Fair Play  
2 avra hotel 
3 havalencia  
4 Una manita 
 
 
Το νεο Beach Soccer Arena έχει όλες τις απαραίτητες ανέσεις για τους θεατές , σύμφωνα με όλα τα σύγχρονα Ευρωπαϊκά γήπεδα του Beach Soccer. Οι είσοδος στις κερκίδες όπως πάντα είναι ελεύθερη, ενώ αυτοί που το επιθυμούν μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ποδόσφαιρο στην άμμο.

Ομόρφα happenings  και παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν από τους χορηγούς που θα μοιράζουν πλούσια δώρα δώρα στους θεατές. Τέλος το παρόν θα δώσουν και ωραίες παρουσίες που συνοδεύουν πάντα το Beach Soccer, οι cheerleaders της διοργάνωσης  «Beach Ladies». 
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: