Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Καταγγελία της Ρόδου κατά της Παναχαϊκής

Η ΠΑΕ Ρόδος έκανε καταγγελία κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκής για την υπόθεση που αντιμετωπίζει με την φορολογική της ενημερότητα
Κάθε πιθανότητα που έχει για την απευθείας άνοδο στην Football League ή την συμμετοχή της στα πλέϊ οφ θα εξαντλήσει η Ρόδος.
Το πρόβλημα που προέκυψε στην Παναχαϊκή με την φορολογική ενημερότητα, θέλει να το εκμεταλλευτεί η ομάδα του "σμαραγδένιου" νησιού.
Για να έχει το δικαίωμα αυτό η Ρόδος, (σε περίπτωση που η απόφαση για την Παναχαϊκή είναι αρνητική), πρέπει να προχωρήσει σε καταγγελία εντός του μήνα που ορίζει ο ΚΑΠ, διαφορετικά το αδίκημα υπάρχει περίπτωση να παραγραφεί.

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ΠΑΕ Ρόδος κατέθεσε καταγγελία κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκής, προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντα της.

Για το θέμα μίλησε και ο Διευθύνον Σύμβουλος της ΠΑΕ Χρυσόστομος Ψέλλας, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Μέχρι να εκλεγεί νέα διοίκηση, με το δικαίωμα που έχω να εκπροσωπώ την ομάδα, είμαι υποχρεωμένος να προστατεύω τα συμφέροντα της, στο μέτρο που μου επιτρέπουν οι δυνατότητες μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: