Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Σούμποτιτς: «Να επανορθώσουμε για το λάθος μας»

Αποφασισμένοι να παλέψουν για τη νίκη στον πέμπτο και καθοριστικό αγώνα της σειράς των μικρών τελικών της Α1 δηλώνουν όλοι στον Άρη. Μετά την ήττα της Κυριακής στο Αλεξάνδρειο από τον ΠΑΟΚ χάθηκε μία χρυσή ευκαιρία και τώρα οι «κίτρινοι» καλούνται την Τετάρτη (19:00, Novasports 3) να αλώσουν ξανά την έδρα του μεγάλου τους αντιπάλου. Ο Λευτέρης Σούμποτιτς, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Κώστα Σλούκα, έδωσε το σύνθημα για τη νίκη.

«Παίζουμε στον τελευταίο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών απέναντι στον ΠΑΟΚ ο οποίος θα κρίνει την ομάδα που θα κατακτήσει την τρίτη θέση. Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν ήμασταν καλοί, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας όταν δεν έπρεπε με αποτέλεσμα να χάσουμε το πλεονέκτημα έδρας που αποκτήσαμε έπειτα τη νίκη μας στην Πυλαία», τόνισε ο προπονητής του Άρη και πρόσθεσε: «Τώρα θα πάμε να δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε ώστε να επανορθώσουμε το λάθος μας. Δυστυχώς για ακόμα έναν αγώνα δεν θα παραταχθούμε πλήρεις καθώς ο Σλούκας, που ήταν και ο πιο σταθερός μας παίκτης στη φάση αυτή, υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο. Το γεγονός αυτό δεν αποτελεί καμία δικαιολογία για την αυριανή αναμέτρηση. Πάμε να παλέψουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ο πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Άρη, Άντονι Κινγκ, είπε από τη δική του πλευρά: «Δυστυχώς έπειτα από τη χαμένη ευκαιρία στην έδρα μας για την κατάκτηση της τρίτης θέσης, είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην έδρα του ΠΑΟΚ ώστε να πετύχουμε το στόχο μας. Πρέπει να δείξουμε παρόμοιο πάθος με την περασμένη φορά στο συγκεκριμένο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά γιατί όπως είδαμε την Κυριακή η έλλειψη συγκέντρωσης μας στοίχισε. Θέλουμε πραγματικά να κερδίσουμε και θα δώσουμε κάτι παραπάνω από το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: