Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Στηρίζει Αγγελόπουλους ο Μαρινάκης!!

Την ώρα που έχει «φουντώσει» η φημολογία περί αποχώρησης των αδερφών Αγγελόπουλων από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης με γραπτή δήλωση του προσφέρει την αμέριστη συμπαράσταση του στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ…
Στηρίζει Αγγελόπουλους ο Μαρινάκης
Αναλυτικά:
«Οι δύσκολοι καιροί που βιώνουμε στην χώρα μας απαιτούν να υπάρχει ενότητα και ομοψυχία. Ο Ολυμπιακός σαν σύλλογος, θα αντισταθεί στην βιομηχανία μίσους που καλλιεργείται, εις βάρος τελικά του ίδιου του αθλητισμού.
Ο Ολυμπιακός μας έχει ανάγκη από ανθρώπους σαν τους αδελφούς Αγγελόπουλους που έχουν προσφέρει τα μέγιστα με την μέχρι σήμερα παρουσία τους στον σύλλογό μας. Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι επιχειρηματίες του επιπέδου τους που να είχαν την θέληση να προσφέρουν στην ομάδα μας και τότε είμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα πρωταγωνιστούσε πανευρωπαϊκά σε όλα τα αθλήματα. Φέτος η ομάδα μπάσκετ κατέκτησε το Κύπελλο και προσωπικά πιστεύω ότι του χρόνου θα πάρει και το πρωτάθλημα.
Στην κοινή αυτή προσπάθεια, δεν χωρούν πλέον εκείνοι που συνεχίζουν να καλλιεργούν το οπαδικό μίσος απ' όπου και αν προέρχονται. Ως πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητώ από το σύνολο των φιλάθλων μας να κινηθούν σ' αυτήν την κατεύθυνση, με γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού μας και του αθλητισμού γενικότερα».
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: