Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

"Είναι ζήτημα ζωής"!

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους οπαδούς να στηρίξουν οικονομικά τον σύλλογο με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής, έχοντας ως σύνθημα το «Ηρακλής είναι ζήτημα ζωής»!
"Είναι ζήτημα ζωής"!
Αναλυτικά:
«Ο ΗΡΑΚΛΗΣ διέρχεται την πιο κρίσιμη φάση της μακράς ιστορίας του. Ο ιστορικότερος Σύλλογος της πατρίδας μας, ο ΗΡΑΚΛΗΣ, που τόσο λατρεύουμε, έχει την ανάγκη των δικών του ανθρώπων. Στοχοποιημένος και καταδιωκόμενος από το σύστημα του ποδοσφαιρικού χώρου, δίνει τον μεγάλο αγώνα του, στηριζόμενος ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στους Ηρακλειδείς.
Οι φίλοι της ομάδας θα την διατηρήσουν ζωντανή και θα της δώσουν το 'φιλί της ζωής' συμβάλλοντας, σε μία δυσχερή οικονομικά εποχή, μέσα από το υστέρημά τους, στην αντιμετώπιση των άμεσων και πρωτευούσης σημασίας αναγκών της ΠΑΕ.
Με σύνθημά μας, 'ΗΡΑΚΛΗΣ: είναι ζήτημα ΖΩΗΣ...', όλοι οι Ηρακλειδείς συμβάλλουμε στον αγώνα με την προεγγραφή μας για αγορά εισιτηρίου διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 και δίνουμε ανάσα ζωής στην ομάδα μας:
Οι προεγγραφές για εισιτήρια διαρκείας την τρέχουσα εβδομάδα θα πραγματοποιούνται καθημερινά, μέχρι και την Παρασκευή 10/06, στα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα, από τις 10:00 έως τις 18:00, καθώς και το Σάββατο 11/06, από τις 10:00 έως τις 21:00.
ΗΡΑΚΛΗΣ: είναι ζήτημα ΖΩΗΣ...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: