Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Τζιωρτζιόπουλος: «Άνετα στη Σούπερ Λίγκα ο Ρομπέρ»

Ο έμπειρος αμυντικός του Πανθρακικού Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» τόσο για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Άρη για τον συμπαίκτη του Μπερτράν Ρομπέρ, όσο και για τη φετινή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League.
Για τον Γάλλο συμπαίκτη του: «Κατά τη γνώμη μου είναι ένας ποδοσφαιριστής που φέτος αδικήθηκε που αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική, άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως έχει 100 συμμετοχές στο Championat. Από την άλλη βέβαια είχε να τιμήσει ένα συμβόλαιο που έτρεχε από πέρυσι και το έκανε με το παραπάνω. Είναι ένας παίκτης που μπορεί άνετα να σταθεί σε Άρη, ΠΑΟΚ, αλλά και μεγαλύτερες ομάδες.
Ούτε στη Σούπερ Λίγκα υπάρχουν παίκτες σαν αυτόν. Είναι γρήγορος, τεχνίτης, ενώ δίνει βοήθειες και αμυντικά, πράγμα πολύ χρήσιμο έτσι όπως παίζεται πλέον το ποδόσφαιρο. Είναι ένα εργαλείο που εμπιστεύεται ο κάθε προπονητής, γιατί παίζει για την ομάδα και όχι για προσωπικό όφελος, κάτι που δεν συνηθίζεται στους ξένους. Είναι ένα παιδί αγαπητό όχι μόνο στα αποδυτήρια, αλλά γενικότερα στον κόσμο. Είναι πολύ ειλικρινής σαν χαρακτήρας, όταν δει κάτι που δεν του αρέσει, θα το πει αμέσως».
Σχετικά με τη χρονιά στον Πανθρακικό: «Ξεκινήσαμε φέτος με υψηλές προσδοκίες, αλλά κάπου στράβωσε το πράγμα με τις αλλαγές προπονητών και κάποια αποτελέσματα μας πήγαν πίσω. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν μπορείς να κάνει σχέδια και να σου βγαίνουν πάντα. Η ομάδα μας έχασε έδαφος κυρίως όταν ήρθε ο κύριος Φερέρα λίγο πριν το Δεκέμβριο. Πρόκειται για έναν προπονητή που του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, αλλά δεν ήξερε καθόλου τη Β’ Εθνική κι έτσι εκεί χάσαμε τεράστιο έδαφος, γιατί τα ματς στην κατηγορία κρίνονται σε δύναμη και τακτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: