Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Αντίο «Εξέδρα»!!

Η Τρίτη ήταν η τελευταία ημέρα που η εφημερίδα «Εξέδρα» κυκλοφόρησε στα περίπτερα με την παλιά της… σύνθεση. Από Τετάρτη αρχίζουν οι αλλαγές. Το έγραψε και ο Βασίλης Σαμπράκος στο blog του.
Αντίο «Εξέδρα»!
Σας είχαμε πληροφορήσει για τις ανακατατάξεις που πρόκειται να συμβούν στην Εξέδρα μετά την πώλησή της… Οι περισσότεροι εργαζόμενοί της θα αποχωρήσουν και θα αντικατασταθούν απ’ ότι φαίνεται από… φθηνότερα εργατικά χέρια.
Πάντως, ο Βασίλης Σαμπράκος, ο διευθυντής της εφημερίδας από την πρώτη ημέρες της λειτουργίας της, αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο το… παιδί του.
Στην πρώτη ανάρτηση στο blog που διατηρεί γράφει «Αντίο Εξέδρα» και παρουσιάζει το τελευταίο του άρθρο στο σημερινό φύλλο. Υπόσχεται όμως ότι θα γράψει στο μέλλον για το τι συνέβη…
«Η σημερινή είναι μια παράξενη και πολύ δύσκολη ημέρα. Από τις πιο δύσκολες ημέρες στη δουλειά. Ναι, αποχωρώ από τη διεύθυνση της «Εξέδρας». Σκοπεύω να γράψω κάτι πάνω σε όλο αυτό που της συνέβη της «Εξέδρας». Δεν είναι όμως ακόμη η ώρα γι’ αυτό. Αύριο άλλωστε κυκλοφορεί το τελευταίο φύλλο που διηύθυνα. Σας ευχαριστώ από το ενδιαφέρον! Πολύ!», έγραψε ο Σαμπράκος στο δεύτερο ποστ…
ΠΗΓΗ: sambrakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: