Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Ο ΠΑΟΚ παίζει μπάλα και έξω από τα γήπεδα!

Το πλάνο προώθησης του «Χαμόγελου του Παιδιού» θα στηρίξει ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του βορρά» έπειτα και από αυτή την κίνηση αποδεικνύει και την προσφορά του στην κοινωνία πέρα από αυτή στους αγωνιστικούς χώρους.

Διαβάστε περισσότερα:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως οργανισμός, που συμμετέχει ενεργά και συνεισφέρει στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, συνεχίζει τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, συνεργαζόμενη με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής δράσης της ομάδας, «PAOK action».

Στόχος της συνεργασίας είναι η συνδρομή του ΠΑΟΚ στην αναγνώριση και ενίσχυση του έργου που επιτελεί πανελλαδικά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς και η παρότρυνση των χιλιάδων φιλάθλων του, να συμμετέχουν και αυτοί.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σήμερα διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην κάλυψη των τεράστιων και πολύπλευρων αναγκών των παιδιών στην χώρα μας. Παιδιά κακοποιημένα, παιδιά εγκαταλελειμμένα, παιδιά με προβλήματα υγείας, παιδιά κάτω από το όριο της φτώχιας, παιδιά θύματα εξαφάνισης, εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά καθημερινά καλύπτονται άμεσα και αποτελεσματικά μέσα από το δίκτυο δράσεων και υπηρεσιών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να συνεχίσει χρειάζεται σήμερα πάρα ποτέ τη βοήθεια όλων μας! Γιατί δεν εξαρτάται από μεγάλους ευεργέτες ... οι ευεργέτες του είμαστε εμείς!

Η συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα προβάλλεται μέσω ειδικού banner στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ενώ παράλληλα Newsletter θα αποστέλλονται για την ενημέρωση των φιλάθλων για τα νέα και τις ανάγκες του οργανισμού.

Επίσης, στον χώρο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι και τις 20 Ιουλίου, θα γίνει αναλυτική ενημέρωση από εθελοντές του οργανισμού για τις δράσεις αλλά και τις ανάγκες που έχει σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω σειράς ενεργειών, όπως επισκέψεις και ενέργειες υποστήριξης των ποδοσφαιριστών, καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012.

Για να ενισχύσετε το "Χαμόγελο Του Παιδιού" επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Καλέστε στο 901 11 15 15 15 μόνο από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ (χρέωση 3,67€/κλήση)

2. Καλέστε στο 14545 από σταθερό και κινητό (χρέωση 2,28 €/κλήση - χρέωση 2,46€/κλήση)

3. Στείλτε μήνυμα στο 54020 κενό ή με τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO (χρέωση 2,46€ / sms)

Δεν υπάρχουν σχόλια: