Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Συνάντηση Οικονομίδη με Κανώτα, Δαμιανίδη

Για τον αυριανό πέμπτο και τελευταίο «μικρό τελικό» των πλέι οφ στην Πυλαία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Λίγκας, Βασίλης Οικονομίδης, με τους προέδρους του «Δικεφάλου» και των «κίτρινων», Μιλτιάδη Κανώτα και Γιάννη Δαμιανίδη αντίστοιχα.
Οι τρεις άνδρες συμφώνησαν στην ανάγκη να διεξαχθεί το παιχνίδι χωρίς παρεκτροπές, γεγονός στο οποίο τόνισαν πως θα πρέπει να συνδράμουν άπαντες. Στη διάρκεια της κουβέντας αναφέρθηκε το ενδεχόμενο αλλαγής του μπασκετικού χάρτη και η πιθανότητα να εκπροσωπηθεί η Ελλάδα με τέσσερις ομάδες στην Ευρωλίγκα.
Σε ό,τι αφορά το τελευταίο κομμάτι ο κ. Οικονομίδης σχολίασε στους εκπροσώπους του Τύπου: «Διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό. Η Ευρωλίγκα ξέρει τι θέλουμε σαν Ελλάδα. Δεν απαντώ σε φήμες και στα όσα γράφονται. Σενάρια μπορεί να υπάρχουν, αν δεν υπάρξει κάτι οριστικό δεν μπορώ να πω κάτι. Οταν θα έχω κάτι συγκεκριμένο θα απαντήσω. Θα έχουμε εξελίξεις σε αυτό το θέμα πριν την κλήρωση της Ευρωλίγκα.»
«Έχουμε ένα ντέρμπι στο οποίο θέλουμε να κερδίσει ο καλύτερος. Οι διαιτητές πρέπει απλά να υπάρχουν στο ματς, ο κόσμος στις κερκίδες να ενισχύσει την ομάδα μόνο με το στόμα. Οτιδήποτε άλλο θα είναι κακό», ανέφερε ο κ. Κανώτας. Ερωτηθείς για την Ευρωλίγκα ο διοικητικός επικεφαλής των «ασπρόμαυρων» είπε: «Τα σενάρια είναι πάντα σενάρια. Όλοι θέλουμε το καλύτερο. Δεν υπάρχει καμία αίσθηση για το αν θα έχουμε τέσσερις ομάδες στη διοργάνωση, γιατί μετά έχουμε παραισθήσεις. Το καλύτερο είναι να κάνουμε όλοι αυτό που πρέπει. Από εκεί και πέρα βλέπουμε τι θα γίνει.»
«Βρεθήκαμε εδώ για να συζητήσουμε για τον αγώνα της Τετάρτης, για το πως θα κυλήσει ομαλά. Δεν υπάρχει ισοπαλία, κάποιος θα πάρει τη νίκη και θα τερματίσει τρίτος. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις σε ότι αφορά τις ομάδες που θα συμμετέχουν στην Ευρωλίγκα. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τι θα γίνει. Μετά τον Ιούνιο θα ξέρουμε», τόνισε ο Γιάννης Δαμιανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: