Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Κούγιας υπέρ Πιλάβιου!!

Ο Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωση του εξέφρασε την «πλήρη ηθική του στήριξη» στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, με αφορμή τις απειλές εναντίον του ιδίου και της οικογένειας του.
Κούγιας υπέρ Πιλάβιου
Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες για τις οποίες κατηγορείται η ομάδα του, τονίζοντας πως συνεχίζονται οι έρευνες για να βρεθεί το λάθος.
Αναλυτικά:
1)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εκφράζει την πλήρη ηθική στήριξη της στον πρόεδρο της ΕΠΟ για την δοκιμασία την οποία υφίσταται τις απειλές κατά την ζωή του και των μελών της οικογενείας του.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι θύμα τέτοιων εκβιασμών και απειλών από τους κακοποιούς που ελέγχουν εδώ και χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο και το έχουν καταστήσει το απόλυτο μέσον του παράνομου πλουτισμού τους από τα στημένα παιχνίδια και αντιλαμβάνεται ακριβώς πως νιώθει ο πρόεδρος της ΕΠΟ.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή συμφωνεί απολύτως με όλες τις ενέργειες του προέδρου και των μελών του ΔΣ της ΕΠΟ και θέλει να εκφράσει την απόλυτη ικανοποίηση της για το έργο το οποίο επιτελεί η υπό την προεδρία του κ. Σταθόπουλου, η επιτροπή που διερευνά την νομιμότητα των ασφαλιστικών και φορολογικών ενημεροτήτων εξαιτίας και της οποίας απεκαλύφθη και η παράνομη συμπεριφορά εις βάρος της.
Στις 20 Μαΐου εκλήθη να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην εισαγγελέα κ Παπανδρέου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή για τα στημένα παιχνίδια.
2)Νέος λογιστής της ΠΑΕ Παναχαϊκή ανέλαβε ο κύριος Τάκης Τσιβγινίδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: