Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Ξεκινάν τα... βάσανα τέλη του μήνα

Η ΠΑΕ Άρης γνωστοποίησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, η οποία ξεκινάει στις 27/6.
Ξεκινάν τα... βάσανα τέλη του μήνα
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Στις 27 Ιουνίου λοιπόν θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του ΑΡΗ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στις 28 και 29 Ιουνίου θα περάσουν από τις απαραίτητες αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ στις 29 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας στο Κλ. Βικελίδης, με ανοικτές τις πόρτες για τον κόσμο του ΑΡΗ. Η ομάδα θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της στην Θεσσαλονίκη, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου μέχρι και τις 7 Ιουλίου.
Στις 8 Ιουλίου η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου μέχρι και τις 22 του μήνα θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας. Η αποστολή θα διαμείνει στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΜΟΝΤΑΝΑ HOTEL SPA (www.montana.gr) και θα προπονείται στο Αθλητικό κέντρο του Καρπενησίου. Στο διάστημα της παρουσίας του στο Καρπενήσι ο ΑΡΗΣ θα αγωνιστεί σε τρία φιλικά παιχνίδια που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Η αποστολή θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη στις 22 Ιουλίου.
Στις 25 Ιουλίου η αποστολή του ΑΡΗ θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 7 Αυγούστου. Η αποστολή θα διαμείνει στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του AlpenMedHotel Lamm (www.alpenmedhotel.com) και θα προπονείται σε ένα από τα καλύτερα αθλητικά κέντρα της Ευρώπης, στο Ζέεφελντ. Κατά την διάρκεια της παραμονής στην Αυστρία θα πραγματοποιηθούν τρία φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.
Η αποστολή του ΑΡΗ θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη στις 7 Αυγούστου και- εφόσον οριστικοποιηθεί η συμφωνία-θα αναχωρήσει (μετά από ένα διήμερο ρεπό) για να πάρει μέρος σε τουρνουά στο εξωτερικό. Θα ακολουθήσουν δύο φιλικά παιχνίδια στην Θεσσαλονίκη, το πρώτο εκτός απροόπτου στις 17 Αυγούστου και το δεύτερο στις 21 Αυγούστου με τους αντιπάλους να ανακοινώνονται όταν θα ολοκληρωθουν και τυπικά οι συμφωνίες με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: