Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Συμεωνίδης: «Οι καλύτεροι στο ΠΑΟΚ-Άρης»

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΕΔ Στέλιος Συμεωνίδης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και αναφέρθηκε στον ορισμό των διαιτητών στο αυριανό τελευταίο παιχνίδι της σειράς ΠΑΟΚ-Άρης, αλλά και γενικά για τη φετινή παρουσία της διαιτησίας στο πρωτάθλημα.
«Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαμε θα έχουμε προτείνει να γίνει κλήρωση μεταξύ πέντε διαιτητών, αλλά από τη στιγμή που δεν υπήρξε πέμπτο ματς μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, ορίστηκαν οι κατά τεκμήριο καλύτεροι στο ΠΑΟΚ-Άρης. Προς τιμήν τους οι εκπρόσωποι και των δύο σωματείων συμφώνησαν σε αυτούς τους κοινής αποδοχής διαιτητές κι έτσι πλέον δεν μπορεί κάποιος να πει ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Πιστεύουμε ότι θα κάνουν τα λιγότερα λάθη, γιατί ξέρουμε πραγματικά ότι θα γίνουν λάθη.
Ελπίζω η καλύτερη ομάδα αύριο να καταφέρει να κερδίσει την τρίτη θέση, αλλά και να θυμηθούμε τις καλές εποχές που ζούσαμε πριν από κάποια χρόνια. Δυστυχώς οι οικονομικές καταστάσεις μας οδήγησαν εδώ που ήμασταν τα τελευταία τρία χρόνια. Ας ελπίσουμε έστω και αυτή η μάχη για την τρίτη θέση να δώσει το έναυσμα να παλέψουν τα επόμενα χρόνια και για ψηλότερα, έστω κι αν ξέρω ότι πολύ δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο, με την οικονομική δυσπραγία που υπάρχει.
Είμαστε ικανοποιημένοι από τη φετινή παρουσία των διαιτητών, όχι μόνο από την Α1 που τα πήγαν πάρα πολύ καλά. Ενθαρρυντικά μηνύματα πήραμε και από τις χαμηλότερες κατηγορίες. Εμείς θαύματα σαν ΚΕΔ δεν μπορούμε να κάνουμε, αν κάποιος δεν έχει ταλέντο και δεν θέλει να γίνει καλός διαιτητής, δεν μπορεί να αλλάξει κάτι.
Προσωπικά δεν με ικανοποίησε το μπάσκετ που παίχθηκε, γιατί το πρωτάθλημα διακρίθηκε σε 2 ή και 3 ταχύτητες. Υπήρχαν ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός που πάλεψαν για το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης που παλεύουν για την Τρίτη, αλλά και όλες οι υπόλοιπες…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: