Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

«Σε ομάδα επιπέδου Super League»

Ο Κρις Κόουλμαν, ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ με δηλώσεις του τόνισε πως η νέα του ομάδα είναι επιπέδου Super League.
«Σε ομάδα επιπέδου Super League»
Παράλληλα, είπε πως έχει έρθει σε επαφή με κάποιους παίκτες, ενώ υπογράμμισε πως έχει μείνει εντυπωσιασμένος από το πάθος των οπαδών και τις εγκαταστάσεις της.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη "Ραδιοφωνία Κισσάβου 97,8":
"Η ΑΕΛ είναι μία ομάδα επιπέδου Super League, ξεκινώντας από τις εγκαταστάσεις της και πιστεύω ότι οι ατυχίες ήταν αυτές που την έφεραν σε αυτήν τη θέση. Πρέπει λοιπόν όλοι μας να κάνουμε πολλά πράγματα για να μπορέσουμε να την επαναφέρουμε άμεσα εκεί που αξίζει", είπε ο Κόουλμαν.
Ερωτηθείς αν έχει ξεκινήσει επαφές με τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στην ομάδα και αν έχει αποφασίσει να κρατήσει κάποιους εξ αυτών, αποφάσισε: "Ναι έχω κάνει επαφές με κάποιους παίκτες, ξέρω ότι κάποια συμβόλαια ποδοσφαιριστών έχουν ολοκληρωθεί και σίγουρα θα ήθελα έναν ή δύο παίκτες από αυτούς που λήγουν τα συμβόλαιά τους να συνεχίσουν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα έχω ενημερωθεί και για παίκτες από την περιοχή της Λάρισας, αλλά είναι ένα ζήτημα που θα το δούμε αναλυτικότερα στο επόμενο διάστημα. Θα ήθελα όμως να σας ενημερώσω ότι έχω ήδη έτοιμο το πλάνο με το οποίο θα κινηθούμε στις μεταγραφές".
Αναφορικά με τον αριθμό των μεταγραφών, ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ απάντησε: "Θα ήθελα να έχω ένα ρόστερ με 25 ποδοσφαιριστές για να μπορέσουμε να βρούμε συνοχή, αρμονία και ομαδικό πνεύμα, κάτι που δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί αν έχω στη διάθεσή μου 30-35 παίκτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: