Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Αρταβάνης: «Κάθε μέρα αλλάζει το σκηνικό»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Νίκος Αρταβάνης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και τοποθετήθηκε σχετικά με την περίπτωση ενασχόλησης του Ανδρέα Παντελή με τη διοίκηση της ομάδας, αλλά και τις επόμενες κινήσεις της ΠΑΕ.
«Αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή κάθε πιθανή λύση που θα επιτρέψει στην ΠΑΕ Ηρακλής να μπορέσει να λειτουργήσει κάπως ομαλά. Πρέπει πρώτα να εξετάσουμε τις λύσεις και να δούμε αν είναι βιώσιμες. Και η πρόταση του κυρίου Παντελή είναι ενδιαφέρουσα, ξέρουμε ότι ενδιαφέρεται να αγοράσει τις μετοχές, τουλάχιστον αυτό μας είπε ο ίδιος, ότι θέλει να βοηθήσει εκεί που χρειάζεται με ότι χρήματα μπορεί.
Τα βάρη που υπάρχουν στην ΠΑΕ δεν γίνεται να διαγραφούν, πρέπει να πληρωθούν. Για το λόγο αυτό απαιτούνται χρήματα και ασφαλώς πρέπει να διευκρινιστούν οι προθέσεις του Αντώνη Ρέμου πρώτα, αλλά και να βρεθεί διοίκηση που θα τρέξει την ιστορία. Αύριο θα έχουμε νέα συνάντηση μαζί του που θα βρεθούν οι κ.κ. Παπαϊωάννου, Καράογλου, Ρέμος κι εγώ.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο Ηρακλής, έχει στόχο να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα. Αν δεν δικαιωθεί, τότε θα παίξει στη Β’ Εθνική. Αλλά κι εκεί χρειάζονται συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα και να τακτοποιηθούν κάποια πράγματα. Αυτά είναι ζητήματα που πρέπει να τεθούν στον κύριο Ρέμο, πρέπει να αντιληφθεί την κατάσταση και να δούμε το επόμενο βήμα. Όντως αρκετά πράγματα πρέπει να διευκρινιστούν, η κατάσταση αποτελεί γενικά ένα δύσκολο παζλ. Το σκηνικό αλλάζει από μέρα σε μέρα, εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει είτε είναι ανοικτή είτε κλειστή η ΕΠΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: