Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

"O Oλυμπιακός την καλύτερη πρόταση"!!

Ο Αριέλ Σέτεντε, συνεργάτης του μάνατζερ του Φράνκο Κοστάντζο, Χόρχε Σιντερσπίλερ, σε δηλώσεις του σε κυπριακό μέσο διευκρίνισε πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει στον Αργεντινό πορτιέρο την καλύτερη πρόταση!
"O Oλυμπιακός την καλύτερη πρόταση"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αριέλ Σέτεντε στο sportnetcy.com:
«Ο Χόρχε εκπροσωπεί τον Κοστάντζο εδώ και τρεις μήνες. Είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Μέσα δύο εβδομάδες θα αποφασίσει.
Δεν έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση. Οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει μόνο. Το πιο πιθανό είναι ο Φράνκο να παίξει στον Ολυμπιακό. Έχει δεχθεί συνολικά δέκα προτάσεις. Οι δύο είναι από Τουρκία, τρεις από Ελλάδα και κάποιες από Ισπανία και Ιταλία. Δεν γνωρίζω ποιες είναι οι άλλες δύο ελληνικές ομάδες.
Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδος, θα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν και αυτό είναι σημαντικό για τον Φράνκο, μετά την αποχώρηση του από την Βασιλεία. Του δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσει να είναι πρωταθλητής. Τον ενδιαφέρει να γνωρίσει άλλες χώρες και άλλες κουλτούρες. Είναι σημαντικό για αυτόν.
Για αυτόν θα είναι εύκολο να προσαρμοστεί στην Ελλάδα. Υπήρξε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και με κάποιους άλλους εκπροσώπους. Η τελική απόφαση εξαρτάται από τον ίδιο τον παίκτη αλλά η καλύτερη πρόταση είναι από τον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: