Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Γαλακτερός: «Δεν χωρούν προγνωστικά…»

Ο Νάσος Γαλακτερός μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τις μεγάλες «μάχες» ΠΑΟΚ και Άρη, έχοντας φορέσει στο παρελθόν, την φανέλα και των δύο ομάδων της Θεσσαλονίκης.
Ο βετεράνος άσος μεταξύ των άλλων τόνισε:
«Θυμάμαι στις δικές μας εποχές ότι τα εισιτήρια σε αυτά τα παιχνίδια είχαν εξαντληθεί τα εισιτήρια πολύ καιρό πριν. Μάλιστα έρχονταν φίλοι και γνωστοί και μας ζητούσαν ένα εισιτήριο, αφού ήταν ανάρπαστα. Χαίρομαι που φίλοι μου στέλνουν βίντεο και dvd με παλιά παιχνίδια. Ήταν πολύ ωραίες εποχές. Το σημαντικό όμως είναι πως οι ομάδες μένουν ψηλά, τα σύμβολα μένουν ψηλά και ο κόσμος καλά κάνει και τις αγαπάει τις ομάδες. Είναι σημαντικό η πόλη να ζει και να αναπνέει για ένα παιχνίδι ΠΑΟΚ – Άρης».
Για τη συνεργασία του με τον Σούλη Μαρκόπουλο, τόνισε:
«Ο Σούλης κάνει πολύ καλή δουλειά, είναι άνθρωπος της δουλειάς και όχι των δημοσίων σχέσεων. Δεν του αρέσουν τα φρου – φρου και τα αρώματα. Δεν του αρέσει να κερδίζει από εφημερίδες και μέσα ενημέρωσης. Είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος και πάντα δουλευταράς».
Για τον Σούμποτιτς ανέφερε:
«Με τον Λευτέρη δεν συνεργάστηκα, αλλά είναι σίγουρα ικανότατος προπονητής κι έχει δείξει έργο αυτά τα χρόνια».
Για το αυριανό παιχνίδι τόνισε:
«Σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν χωρούν προγνωστικά. Το μπάσκετ έχει γίνει πιο γρήγορο, πιο δύσκολο πλέον και οι λεπτομέρειες κρίνουν τέτοια παιχνίδια»

Για τον τελικό της Τεργέστης και για τον Μπάνε Πρέλεβιτς τόνισε:

«Ήταν απίστευτος ο τελικός στην Τεργέστη, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ. Είχαμε μια καταπληκτική ομάδα τότε. Ο Μπάνε μαθαίνω ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ήταν από τους καλύτερους σουτέρ της Ευρώπης»
Τέλος για το αν σκέφτεται και ο ίδιος να ακολουθήσει κάποια στιγμή το παραγοντιλίκι, δήλωσε:

«Τα παραγοντιλίκια δεν τα σκέφτομαι. Αυτό που μου αρέσει είναι να ασχολούμαι με τα μικρά παιδιά, που είναι καλό να μπαίνουν στο χώρο του μπάσκετ. Άλλωστε ασχολούμαι και με το γιο μου, που παίζει μπάσκετ. Ποτέ όμως μην λες ποτέ…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: